Padzīvojis pāris dzīvo 3 istabās kopā ar 41 suni. Kāda ir viņu dzīve? (+video)

Pāris pavada visu laiku, rūpējoties par saviem suņiem. Pastaigas ar tiem ir kā militārā operācija ar vairāk nekā 120 kaku čupiņām. Viņi iztērē gandrīz 42 000 eiro gadā par suņu barību, mājdzīvnieku aksesuāriem un veterinārstu apmeklējumiem. Bet viņi mīl katru minūti, ko var pavadīt kopā ar saviem suņiem un negribētu dzīvot nekā citādi.

“Barošanas laiks aizņem divas stundas, jo ir jāpagatavo 41 vakariņas un pēc tam jāizmazgā 41 bļodiņa,” stāsta suņu saimniece Linna. “Man jāatceras, ko kurš ēd, un jābūt viņiem klāt, lai vakariņu laikā nestrīdas.”

life-with-41-dogs4

Viņas vīram Tonijam arī patīk suņi, tomēr viņš nav tik traks uz tiem kā Linna. Viņš atzīst, ka viņam dažreiz suņu kļūst par daudz un ka viņi ar Linnu daudz strīdas par tiem.

 

life-with-41-dogs3

Viņi nav devušies atvaļinājumā kopš sava medusmēneša pirms 21 gada, jo viņiem jārūpējas par suņiem. Linna atstāj māju tikai reizi gadā, lai apmeklētu suņu izstādi.

Tomēr, kaut arī Tonijam dažreiz kļūst grūti dzīvot ar tādu daudzumu suņu, viņš saprot, cik daudz tie nozīmē viņa sievai.

“Viņa tos mīl kā māte mīl savu mazuli,” viņš stāsta.

life-with-41-dogs

 

Lai apmaksātu rēķinus, Linna strādā par suņu audzētāju, pārdodot savu šķirnes suņu radītos kucēnus. Viņa dažus, protams, labprāt paturētu sev, bet pašvaldība aizliegusi viņai turēt vairāk kā 41.

life-with-41-dogs2

 

Avots: odditycentral.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment