Palīgs vīriešiem: sievietes anonīmi atklāj savas karstākās vēlmes

Internetā ir izveidota mājaslapa, kurā sievietes dalās savās anonīmajās pārdomās un idejās. Šobrīd mājaslapā, How to make me come, ir atrodama atklātas 72 sieviešu esejas. Tajās tiek pētītas un apspriestas problēmas saistītas ar sieviešu orgasmu un tiek dotas idejas, kā partneris var uzlabot savu sniegumu gultā.

Mājaslapas galvenā doma ir tāda, ka sievietēm ir iespēja anonīmi izteikt to, ko viņas labprāt pateiktu saviem bijušajiem partneriem. Bez nekāda nosodījuma vai nicinājuma. Rezultāts ir tāds, ka ir iespēja uzzināt dažādas sieviešu pieredzes, baudas sniedzējus, kā arī vilšanās.

“Sieviešu orgasms ir kutelīga tēma, par kuru ir grūti runāt, bet reizēm to ir vēl grūtāk pat sasniegt. Tas viss ir daudz plašāk, nekā tikai “pliks” orgasms, jo šī tēma sevī ietver arī sieviešu seksualitāti kā tādu un sabiedrības skatījumu uz to.

Mēs gribējām sākt dialogu par to, kā sabiedrībā tiek uztverts sieviešu orgasms un baudas sniegšana sievietei. Tas bieži tiek ignorēts un pat uzskatīts par nevajadzīgu. Bet tāda attieksme tikai vairo sievietes nepatiku pret konkrētu vīrieti un seksuālo aktu kā tādu. Ar domu, kāda tad jēga, ja baudu saņem tikai viens iesaistītais?”

Tā skaidro savu ideju mājas lapas autoru, aicinot cilvēkus būt atvērtākiem savās attiecībās un izvairīties šo tēmu padarīt par tabu.

Avots: i100.independent.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment