Par ko Vanga brīdināja cilvēci pirms aiziešanas no šīs dzīves – daudzi to nemaz nezina

Bulgārijas gaišreģi Vangu viņas dzīves laikā mīlēja un cienīja tūkstošiem cilvēku. Pie viņas nāca ne tikai, lai lūgtu palīdzību dažādu kaišu ārstēšanā, bet arī, lai iegūta pieredzējuša cilvēka padomu.

Jau kopš dzimšanas viņa bija neredzīga, bet vienlaikus viņa “redzēja” daudz vairāk nekā visi, kas var redzēt, ieskaitot notikumus tālā nākotnē.

Tieši viņas nākotnes vīzijas mūsdienās apspriež cilvēki, novērojot sakritības ar viņas pēdējiem pareģojumiem, kas izteikti pirms aiziešanas no šīs pasaules.

Lasi arī: PSRS laika monētas var maksāt arī veselu bagātību – noskaidro, kas tev jāzina

Tiesa, mūsdienā daudzi Vangai piedēvē lietas, kuras viņa nemaz nav teikusi, tāpēc ir vērts atskatīties uz lietām, par kurām tiešām pareģe brīdinājusi, pirms devās mūžībā.

 

Pareģojums visai cilvēcei

No notikumiem, kas drīzā nākotnē sagaida visu cilvēci, dziedniece minēja sekojošo:

– Globālā sasilšana

– Dažu valstu aplūšana

– Briesmīgu slimību uzliesmojumi

– Garīgs izsalkums

– Brīnumaina bērna piedzimšana

Jau šodien mēs varam novērot dažas novirzes no ierastām dabas normām. Gadalaiku nomaiņa notiek novēloti un iestājas ne savā laikā.

Vasaras kļūst nenormāli karstas, ziemas arī nav tādas kā iepriekšējās. Vanga to paredzēja un brīdināja cilvēkus par nepieciešamību pārrakstīt kalendāru.

Saskaņā ar viņas vārdiem, spēcīgu Saules uzliesmojumu dēļ uz Zemes notiks sekojošas dabas katastrofas:

– Cunami

– Zemestrīces

– Vētras

– Vulkānu izvirdumi

– Plūdi

Gaišreģe norādīja, ka cilvēce ir aizmirsusi par senām slimībām, bet šīs briesmīgās kaites atgriezīsies un prasīs daudzu cilvēku dzīvības. Cilvēki tām nebūs gatavi. Tajā pašā laikā beidzot tiks izdomātas zāles pret onkoloģiskām saslimšanām. Šis brīnumlīdzeklis būs saistīts ar dzelzi.

Bulgārijas gaišreģe pareģoja garīgu krīzi, kurā cilvēki aizmirsīs to, kas viņus padara par cilvēkiem. Bet uz Zemes nāks bērns-mesija, kas izglābs tautas līdzīgi kā Kristus.

 

Par pasaules politiku

Diemžēl ne visus Vangas pareģojumus ir viegli saprast. Daži viņas paredzēto notikumu datumi joprojām ir neskaidri. Piemēram, vēl arvien nav zināms Trešā pasaules kara sākuma datums. Bet ir nojaušams, ka pasaules mēroga bruņota konfrontācija notiks 21. gadsimtā.

Amerika un Eiropa pazaudēs savu ietekmi un autoritāti. Šīs valsts neatkopsies no ekonomiskās krīzes un daudzām citām nelaimēm. Eiro un dolāri ar laiku izzudīs no apgrozības, bet Eiropas Savienība sabruks.

Nav šaubu, ka daudzi Vangas pareģojumu piepildijušies, tāpēc visiem vajadzētu ieklausīties viņas pēdējos vārdus, aizejot no šīs pasaules. Viņa novēlēja cilvēkiem pārtraukt būt egoistiem, aicināja pievērsties garīgumam, domāt par savas rīcības sekām un darīt vairāk labu darbu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment