Parādīju vecākiem trīs vienkāršus veidus, kā ātri aizmigt. Tagad viņi beidzot sākuši pietiekami gulēt.

2 Metode. Tikai elpošana

Šī metode ir vēl vienkāršāka, jo tas jādara ar aizvērtām acīm. Vienkārši vērojiet, kā jūs elpojat. Aizveriet acis un pievērsiet uzmanību krūšu zonai.

Piespiediet sevi noticēt, ka šī darbība šobrīd ir vissvarīgākā.

“Visas domas var pagaidīt. Es vēroju savu elpu. Pašlaik nav nekā svarīgāka par šo. ”
Jūtieties, kā lēnām ieelpojat gaisu un pēc tam izelpojat. Kā tas caur degunu iekļūst plaušās un kā tas atgriežas siltāks. Kā jūsu krūtis lēnām paplašinās un saraujas. Kā ieelpošana vienmērīgi padodas izelpai.

Nenovērš uzmanību, vienkārši izpēti savu elpošanu, lai cik garlaicīga tā tev šķistu. Tajā pašā laikā atpūtieties un aizmigt.

3 metode. Vienkārši skatos

Šī metode ir visinteresantākā. Tā ir īsta meditācija. Aizveriet acis un iedomājieties tukšumu. Nav nekā, tikai melns ekrāns.

Pēc kāda laika uz tukšuma fona neizbēgami parādīsies domas un tēli. Atpūtieties un neiegremdējieties tajās, bet vienkārši sekojiet tām ar acīm. It kā no malas vērotu, kā parādās vizuālie tēli un lēnām pamet redzeslauku.

Darbs, bailes, problēmas, nauda, ​​attiecības, plāni. Viss, ko uzskatāt par svarīgu, izies cauri jums. Bet jums ir jābūt ārējam novērotājam.

Negaidiet, ka tie kādreiz beigsies. Tas nebeigsies, un tāda uzdevuma nav. Mūsu mērķis pašā darbībā ir vienkārši vērot domas un attēlus no ārpuses.

Lasi vēl: Pīrādziņu mīkla, kas uzrūgst 5 minūtēs + 2 pildījumu varianti.

Nav svarīgi, ja jūs nejauši ienirt kādā no tiem. Tas ir labi. Galvenais ir apzināties, ka esi emocijās un atgriezties vēlreiz.
Apmācīti cilvēki var pavadīt stundas, šādi tīrot savu apziņu. Bet mūsu uzdevums ir vienkāršāks. Tie, kas sāk praktizēt meditāciju, parasti aizmieg pēc dažām minūtēm. Mūsu gadījumā mērķis būs blakusefekts.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment