Viņa ļāva meitai pārnakšņot pie draudzenes- tagad šo lēmumu nožēlo visvairāk par visu!

Šelbija lūdza savai mammai Debijai atļauju pārnakšņot pie viņas labākās draudzenes Alīsijas. Tā kā Šelbijas mamma Alīsijas ģimeni pazina ļoti labi, viņa bez ilgas domāšanas atļāva meitai doties pie savas labākās draudzenes.

Šelbija un Alīsija vēlāk satikās, lai aizietu ieturēt vakariņas, kad pēkšņi viņas saņēma zvanu no draudzenes Džeinas ar aicinājumu doties uz ballīti pie viņas ģimenes. Tā kā draudzenes vecāki paši lietoja alkoholu, tad viņa bija izdomājusi, ka jautrāk būtu, ja tur atrastos arī viņas draugi.

Kad abas meitenes nokļuva ballītē, viņas labi pavadīja laiku pat nelietojot alkoholu. Džeinas vecāki bija devušies pie miera vienos naktī un piekodināja meitenes nelietot alkoholu. Bet viņām padomā bija kas cits.

19

Visas trīs meitenes bija izdomājušas mazliet izklaidēties. Šelbija bija izdomājusi, ka viņa vēlas izdzert 15 degvīna šotus. Meitenei laikam nebija īsti nekādas saprašanas par saindēšanos ar alkoholu. Alīsija saka: “Es patiesībā nezinu, kādēļ viņai galvā ienāca tieši šāds skaitlis. Iespējams, ka viņa bija kādu redzējusi tā darām kādā ballītē. Šelbija bija atlēte, viņai bija spēcīgs sacensības gars. Mēs visi viņai teicām, ka tā ir slikta ideja, bet viņa to bija uzstādījusi par savu mērķi.”

Aptuveni stundas laikā Šelbija bija sasniegusi savu 15 degvīna šotu mērķi un paspējusi arī pēc dažām minūtēm izvemties.

Džeina ik pa laikam devās pie Šelbijas uz vannas istabu pārliecināties, kā viņai klājas. Kad viņa redzēja, ka Šelbijai nepaliek labāk, viņa aizsūtīja ziņu saviem vīriešu kārtas draugiem: “Viņai nekļūst labāk, es sāku uztraukties, man nav ne jausmas, ko man darīt.”, “Šelbija ir atslēgusies un viņai vajag palīdzību!”, “Šelbija tikai mazliet krāc un trīc. Man vajag jūsu palīdzību – tagad.”

20

Nākamajā rītā Džeina savam tēvam izstāstīja par Šelbijas stāvokli. Pēc kādas stundas pamodās Alīsija un saprata, ka ar viņas draudzeni kaut kas nav kārtībā. Šelbija vēl joprojām nebija pie samaņas, un viņas lūpa bija pārplīsusi no iepriekšējā vakara nemitīgās vemšanas. Viņa nekavējoties zvanīja ātrajai palīdzībai – kad viņi bija klāt, Šelbijas pulss bija ļoti vājš. 9:40 no rīta viņa nomira slimnīcā no saindēšanās ar alkoholu.

Lasi arī: Cilvēki sastinga kapa klusumā. Ko tādu pie kases sanāk redzēt reti

Alkohola koncentrācija Šelbijas asinīs bija četras reizes lielāka nekā tas ir pieļaujams pieaugušiem cilvēkiem Kalifornijā.

Šelbijas mamma 1987. gadā jau bija zaudējusi savu bērnu, un tagad viņai vēlreiz nāksies piedzīvot tās pašas sāpes.

Šis negadījums noteikti liks padomāt par to, ka ne vienmēr mēs esam pietiekami informēti par to, ko alkohols var nodarīt mūsu organismam, kā arī ceram, ka tas liks to lietot mazākos daudzumos!

Avots: wittyfeed.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment