Pašas neglītākās pasaules mājas – jā, tās tiešām ir īstas!

Varavīksne

2

Varavīksne ir cerības simbols. Tomēr beigu beigās tās krāsas neizskatās tik labi, kad tiek saliktas kopā, lai nokrāsotu šo māju, kas atrodas Melburnā, Austrālijā.

Finierzāģa māja

3

Šī māja izceļas ar ļoti neparastu dizainu, tomēr kaut kas tur nešķiet pareizi.

Laukakmens māja

4

Šī māja, kas atrodas Portugālē, izskatās tā, it kā tā būtu izgrebra no laukakmens. Tomēr patiesībā tā tika uzbūvēta starp diviem milzīgiem laukakmeņiem un uztaisīta tā, lai tā arī izskatītos līdzīgi. Bet neizskatās pārāk vilinoši.

Kovboju savrupmāja

5

Šī kovboju savrupmāja Vjomingā tika celta ar pašiem labākajiem nolūkiem. Mājas celšanai īpašnieks izmantoja zagtus materiālus. Bet beigu beigās viņa ideja pārtapa drīzāk par apjukuma savrupmāju.

Smagā māja

6

Šī ir māja, kas arhitektu vidū izraisa lielu ziņkārību. Māja atrodas Keiptaunā, Dienvidāfrikā. Tā praktiski tika atdota prom, kad 2011. gadā to izlika izsolē. Mājas sludinājumā tika rakstīts: “Nopērciet zemesgabalu un dabūsiet māju par brīvu.” 

Krematorija

7

Māju rinda, kas sastāv no 12 vienādiem bungalo. Atrašanās vieta – Londona. Vietējie iedzīvotāji šīs dīvainā paskata mājas ir iesaukuši par “krematoriju”, jo māju priekšā ir tikai divi mazi logi un no ārpuses paveras ļoti drūms paskats. 

Tualetes māja

8

Sims Džē Daks no Dienvidkorejas ir izcils advokāts, kurš nodrošina cilvēkus ar tīrām tualetēm. Lai atspoguļotu to, kas viņa sirdij ir tuvs, viņš uzcēla šo interesantā paskata māju – tā ir veidota no tērauda un stikla. 

 

Avots: topratedviral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment