Pasaule ir šokā par brāļa noziegumu pret savu māsu; Kāpēc viņai laicīgi nepalīdzēja

 

Bekijas nāves dienas rītā, Metjūz kopā ar Horu, iegriezās vietējā veikalā, lai nopirktu baterijas elektrošokam. Tad viņi turpināja ceļu uz Bekija ģimenes māju.  Metjūz tiesā stāstīja, ka viņš darbojies viens un vēlējies meiteni tikai nolaupīt, lai pārmācītu viņu. Jo, viņaprāt, Bekija bija izlutināta, iedomīga spindzele, kura slikti izturējās pret māti.

Viņš iegāja Bekijas istabā aizklājis seju ar masku un nesot līdzi elektrošoku, maisu un līmlenti. Plāns esot izgāzies, jo maska nošļukusi un Bekija atpazinusi savu pusbrāli, tāpēc viņš viņu sāka smacēt, vēlāk sākot durt ar nazi. Pēc izmeklēšanas tika atklāts, ka meitenes vēders bija saņēmis 15 naža dūrienus.

Noziedzīgai pāris ievietoja meitenes ķermeni Metjūza mašīnas bagāžniekā un devās uz savu “mīlas ligzdiņu”. Viņi piestāja kādā ķīniešu restorānā, lai nopirktu pārtiku, it kā tā, ka nekas nebūtu noticis.

becky3

Nākamās 3 dienas pāris pavadīja reti pametot savu dzīvokli, jo viņi nodarbojās ar rūpīgu meitenes ķermeņa sadalīšanu. Metjūz bija devies uz preču veikalu, kur iegādājās masku, brilles, gumijas cimdus, miskastes maisus un motorzāģi, kuru pēc tam lika lietā, lai sadalītu savu pusmāsu.

Metjūza draudzene noliedz, ka ir iesaistījusies šajās darbībās un apgalvo, ka viņai neesot bijusi nekāda interese, nolaupīt pusaugu meiteni.

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">ssss</cite>

    Vai iespējams, ka Latvijā nevar atrast cilvēku, kas būtu pabeidzis vismaz vidusskolu? Šito nudien nav iespējams lasīt. Ja tulko no angļu teksta, tad būtu vēlams, ka to dara cilvēks, kas zina gan angļu, gan latviešu valodu.

Leave a Comment