Braucot pa pasaulē lielāko ūdens slidkalniņu, mirst zēns; Kas notika?

lielakais ūdes slidkalniņš pasaule

Ūdens atrakciju parks Kanzasā ir ļoti populārs, taču pēc šī negadījuma ir uzsākta izmeklēšana un atrakciju parka pārstāvis presei saka: “ņemot vērā to, ka drošība mums ir pirmajā vietā, atrakciju parks gan šodien, gan pirmdien ir slēgts, līdz tiks atklāts, kur bija problēma”. Atrakciju parks un tā tehnika tiekot regulāri pārbaudīta, un veikti dažādi drošības testi.

Neviens nemācēja pateikt, kas īsti notika un parka pārstāvji neapstiprināja arī versiju, ka zēns esot izkritis, un tāpēc miris. Pēc notikušā visi nekavējoties tika evakuēti un parks tika slēgts, līdz ieradās glābēji.

Pie šīs atrakcijas ir apraksts, kurā tiek apgalvots, ka šis ūdens slidkalniņš esot augstāks nekā Niagāras ūdenskritums, nekā ASV Brīvības statuja un divreiz augstāks, nekā lielākais vilnis, par kuru kāds jebkad sērfojis. Lai varētu nobraukt pa šo 52 metru augsto ūdens slidkalniņu, cilvēkam jābūt vismaz 140 cm garam. Oficiālajā atrakciju parka mājaslapā rakstīt, ka cilvēkiem jābūt trakiem, lai izvēlētos braukt pa šo slidkalniņu.

Lūk, arī video, kā šis slidkalniņš izskatās! Vai tu brauktu tādā?

https://youtu.be/SdKI6WS7ghE

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment