Pasaule pieprasa smagu sodu! Neticami, ko šie cilvēki pārdeva, lai varētu spēlēt datorspēles!

capture

Datorspēles ir tikpat lielā mērā atkarību izraisošas kā apreibinošās vielas, un atkarīgi cilvēki ir gatavi daudz ko pārdot, lai tikai apmierinātu savu atkarību. Bet it visam ir robežas, vai ne tā?

Pāris no Ķīnas bija ļoti aizrāvušies ar datorspēlēm un, lai tiktu pie naudas, viņi sāka nodarboties ar pretlikumīgām darbībām – viņi sāka pārdot to, par ko viņus tagad nosoda visa pasaule un par ko viņi tagad izcieš cietumsodu. Pāris gan nesaskata savā pretlikumīgajā darbībā ko nepareizu un viņus it nemaz nemoka sirdsapziņas pārmetumi!

Lasi vēl: Šī 20 gadus vecā studente no Krievijas pārdeva savu nevainību. Lūk, iemesls!

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt, ko tieši šis pāris pārdeva!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien: http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc, reģistrējies un dod iespēju savai veiksmei tevi satikt.
    Starp citu – tad pērkot īpašo Ziemassvētku piedāvājuma biļešu paketi, spēkā superpiedāvājums – vienas biļētes cena tikai 11 centi.

Leave a Comment