Pasaule pieprasa smagu sodu! Neticami, ko šie cilvēki pārdeva, lai varētu spēlēt datorspēles!

Šis ķīniešu pāris ir pārdevuši savus 3 bērnus, lai iegūtu naudu, kas viņiem nepieciešama datorspēlēm!

capture

Pāris iepazinās 2007.gadā interneta kafejnīcā un kopš tā brīža saprata, ka viņi ir kā radīti viens otram – viņus vienoja viņu aizrautība – datorspēļu spēlēšana.

Ideja par bērnu pārdošanu radās 2009.gadā, kad viņi piedzīvoja naudas grūtības un nevarēja atļauties samaksāt rēķinu par datorspēļu spēlēšanu. Viņi nolēma pārdot savu meitu. Par meitu viņi saņēma 500 ASV dolāru. Kad pārdošanas māksla tika apgūta, viņi nolēma pārdot savu pirmdzimto – dēlu, par kuru saņēma 4,600 ASV dolārus (dēli Ķīnā skaitas vērtīgāki par meitām). Šī iegūtā nauda viņiem pietika līdz zināmam brīdim.

Lasi vēl: Šī 20 gadus vecā studente no Krievijas pārdeva savu nevainību. Lūk, iemesls!

Viņi, domājot par nākotni, nolēma laist pasaulē vēl vienu bērnu, lai to varētu pārdot. Viņi ļoti priecājās, ka viņiem piedzima vēl viens dēls – viņi to pārdeva tāpat kā iepriekšējo: par 4,600 ASV dolāriem. Kad meitenes mamma uzzināja, ko viņi bija izdarījuši, viņa pati personīgi nodeva viņus likumsargiem. Abiem jauniešiem nemaz nebija nojausmas, ka viņi pārkāpj likumu.

Kad abiem tika jautāts, kāpēc viņi pārdeva savus bērnus, viņi atbildēja: “Mēs jau viņus nemaz negribējām audzināt. Mēs tikai gribējām viņus pārdot, lai varētu iegūt nedaudz naudas.”

Avots: elitereaders.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien: http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc, reģistrējies un dod iespēju savai veiksmei tevi satikt.
    Starp citu – tad pērkot īpašo Ziemassvētku piedāvājuma biļešu paketi, spēkā superpiedāvājums – vienas biļētes cena tikai 11 centi.

Leave a Comment