Pasaulē resnākais bērns sver 192 kg 10 gadu vecumā; Tas, kā viņš dzīvo, ir šausmīgi

arya-permana-weight2

Arja Permana ir 10 gadus vecs zēns no Indonēzijas, viņš ir pasaulē resnākais bērns, kurš sver 192 kilogramus. Viņa lielais rumpis apgrūtina staigāšanu, padara neiespējamu došanos uz skolu un sagādā grūtības atrast piemērota lieluma drēbes.

Arja divu gadu vecumā sāka strauji pieņemties svarā, vecāki ievēroja, ka viņš ir krietni lielāks kā citi viņa vecuma bērni. Sākumā viņi priecājās par apaļīgo figūru un domāja, ka viņš ir veselīgs bērns, tomēr gadiem ritot un Arjas apetītei pieaugot milzīgos tempos, viņi saprata, ka kaut kas nav kārībā. Zēnam bija nepieciešama medicīniska palīdzība. Neviens ārsts nespēja diagnosticēt kādas anomālijas, tādēļ vecāki zēnu nogādāja lielākā slimnīcā, lai tur tika veiktas izmeklēšanas.

arya-permana-weight

“Viņi ieteica doties uz lielākām slimnīcām. Es esmu iztērējis vairāk naudas nekā man ir, lai rastu risinājumu, tomēr esmu nabadzīgs fermeris, kuram knapi izdodas savilkt galus,” atzīst Arjas tēvs, Ade. “Mani resursi ir izsmelti un es nevaru atļauties veikt izmeklēšanas dārgās slimnīcās. Bet es ceru, ka mans dēls kādu dienu būs normāls.”

Stāsts ir visai traģisks, bet pagaidiet, kad uzzināsiet, cik daudz un ko Arja apēd katru dienu, nomocīdams savus vecākus. Un tas, kā viņš pavada savas dienas, ir vienkārši skumji.

Lai uzzinātu vairāk par Arjas dzīvi (+video), šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment