Pasaulē resnākais bērns sver 192 kg 10 gadu vecumā; Tas, kā viņš dzīvo, ir šausmīgi

Arja pastāvīgi grib ēst, dienā viņš apēd piecas lielas maltītes, kas sastāv no rīsiem, zivs, liellopa gaļas, dārzeņu zupas un sojas maizītēm. Viņa māte Rokaija Somantri apgalvo, ka viena šāda maltīte ir tik liela, ka ar to varētu paēdināt divus pieaugušos. “Viņš tikai guļ un ēd, ja arī tas apnīk tad viņš stundām ilgi sēž vannā,” sieviete papildina.

Būdams 192 kilogramus smags, Arja vairs nespēj staigāt bez citu palīdzības. Viņa vecākiem grūtības sagādā arī apģērba sadabūšana, tādēļ Arja lielākoties staigā ar ap vidukli aptītos svārkos. Zēnam ir arī elpošanas problēmas.

Zēna tēvs, Ade Smantri, mēnesī nopelna tik vien kā 135 ASV dolārus (123 eiro) un ar to nepietiek, lai iegādātos Arjas mīļāko ēdienu, dažkārt ģimenei nākas aizņemties naudu, lai iegādātos pārtiku. Sākotnēji viņi to darīja mīlestības vārdā, bet tagad, saprotot, ka uz spēles likta dēla veselība viņi apņēmušies palīdzēt dēlam zaudēt svaru.

“Neviena māte nevēlas pārstāt barot savu bērnu, bet citu iespēju nav. Esmu ieviesusi brūno rīsu diētu,” saka Rokaija. “Nezinu vai tā palīdzes, bet tā ir vienīga lieta ko varu darīt, lai viņš nepieņemtos svarā.”

Avots: odditycentral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment