Pasaules īsākais pārītis, par spīti apsmieklam, atklāj, kāda ir viņu ikdienas dzīve

Paulo, kurš šobrīd strādā par sekretāru juridiskajā birojā, saka: “Viņa domāja, ka es cenšos flirtēt, bet es vienkārši centos būt jauks. Tomēr viņa domāja, ka esmu garlaicīgs.”

33

Tās arī būtu bijušas šīs neilgās saskarmes beigas, ja vien Katjusia pēc 18 mēnešu pauzes nebūtu izdomājusi atbloķēt savu pielūdzēju. Katjusia, kurai šobrīd pieder pašai savs skaistumkopšanas salons, kas ir speciāli pielāgots viņas augumam, saka: “Vienu dienu manā galvā kaut kas notika, un es izdomāju viņu atbloķēt. Pēc tam viņš jau bija daudz pieklājīgāks.”

Paulo uz to atbild: “Kad viņa mani atbloķēja, nebija vajadzīgs ilgs laiks, lai es viņai atkal aizrakstītu. Mēs sākām sarakstīties, un viņa teica, ka esmu kļuvis daudz civilizētāks.”

34

Pēc diviem mēnešiem Paulo mēroja vairāk nekā 200 km garu ceļu, lai beidzot dzīvē satiktu Katjusiu. Viņš saka, ka viņu atkal aizrāvis viņas skaistums, tomēr Katjusia nebija sajūsmā par Paulo apģērba izvēli.

Paulo saka: “Tas, kas mani visvairāk viņā piesaistīja, neskaitot skaistumu, bija tas, cik ļoti mīļa ir viņas personība.”

“Viņš bija uzvilcis oranžu kreklu, džinsa bikses un saulesbrilles – paldies Dievam, ka viņa gaume šobrīd ir uzlabojusies.” saka Katjusia.

35

Neskatoties uz viņu uztraukumiem par attālumu, kas viņus šķīra, pēc piecām dienām viņi sagāja kopā un pēc četriem gadiem – pārvācās kopā uz dzīvi.

Katjusia saka: “Es iepriekš nekad neesmu ne ar vienu tikusies, tādēļ Paulo ir mans pirmais. Mans pirmais it visā.”

Tagad abi apgalvo, ka viņi ir kā jebkurš cits pāris. Paulo pat ir īpaši pielāgota mašīna, lai viņš varētu to vadīt.

36

Katjusia saka: “Mēs arī strīdamies – kā jau ikviens pāris. Tie pāri, kuri nestrīdas, nav normāli. Mūsu domas sakrīt, mūsu idejas ir līdzīgas un jūtas vienādas – tas ir ļoti forši. Paulo labākā īpašība ir viņa vienkāršība. Viņš ir tāds cilvēks, kā visi citi. Man ir ļoti ass temperaments, ar mani nav viegli sadzīvot, bet Paulo ir saprotošs un pacietīgs – tas ir tas, kas man viņā šķiet vispievilcīgākais.”

39

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment