Pasts nācis klajā ar būtisku vēsti pensiju un pabalstu saņēmējiem

2023.gada Lieldienu brīvdienu periodā – 7., 9. un 10.aprīlī – strādās atsevišķas pasta nodaļas Rīgā, Daugavpilī, Jelgavā, Liepājā un Mārupē. 8.aprīlī strādās tās Latvijas Pasta nodaļas, kas ierasti strādā sestdienās, un to darba laiks šajā dienā nemainīsies, izņemot 5.pasta nodaļu Jelgavā.

Klienti, kuriem Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras piešķirtās pensijas un pabalsti tiek nogādāti dzīvesvietā ar Latvijas Pasta starpniecību un kuru izmaksa paredzēta no 5. līdz 10.aprīlim, tos saņems agrāk.

 

Lieldienu brīvdienu periodā lielākajos tirdzniecības centros Rīgā, Daugavpilī, Jelgavā, Liepājā un Mārupē darbosies atsevišķas pasta nodaļas. Darba pasta nodaļu saraksts un to darba laiks pieejams šeit. Informācija par darba laika izmaiņām būs pieejama arī uz vietas visās pasta nodaļās.

Sestdien, 8. aprīlī, strādās ierasti sestdienās atvērtās Latvijas Pasta nodaļas – šo nodaļu darba laiks šajā dienā nemainīsies, izņemot Jelgavas 5. pasta nodaļu. Šī nodaļa sestdien strādās no plkst.10. no rīta līdz 16:00

Lasīt vēl –Divkārša vai trīskārša laime: kā pēc dzimšanas datuma uzzināt, cik cilvēkam būs bērnu

Pensijas un pabalstus, ko plānots nogādāt dzīvesvietā 5. un 6. aprīlī, tā vietā klientiem piegādās un izmaksās 4. aprīlī. 5. aprīlī pensijas un pabalstus dzīvesvietā saņems klienti, kuru izmaksas datums ir noteikts uz 7. un 8.aprīli, savukārt 6.aprīlī pensijas un pabalstus dzīvesvietā saņems klienti, kuru izmaksas datums noteikts 9. un 10.aprīlī.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment