Patiešām karaliskas asinis: kādu Vindzoru ģimenes iezīmi ir pārmantojis princis Džordžs

Keita Midltone kopā ar bērniem apmeklēja vienu no populārākajām vietām Norfolkas grāfistē – Mable’s Paint Pot keramikas apgleznošanas darbnīcu.

Šī vieta ir slavena ar to, ka ikviens, kurš vēlas, var demonstrēt savu radošo potenciālu un radīt kaut ko skaistu. Darbnīcu jo īpaši mīl bērni, jo papildus gleznošanai, šeit var nobaudīt gardus konditorejas izstrādājumus un saldumus (iestāde ir arī konditoreja).

Lasi arī: Līdz 13. septembrim četrām zodiaka zīmēm gaidāma neiedomājamas veiksmes līnija

Kembridžas hercogu atvasēm patika krāsot ar spilgtām krāsām. Žurnālistiem gan neizdevās noskaidrot, ko tieši bērni krāsojuši – rotaļlietas vai traukus. Tomēr internetā parādījušies liecību fragmenti par prinča Džordža un princeses Šarlotes mākslas darbiem – krāsaini viņu plaukstu nospiedumi. Princis Luiss nesekoja vecākā brāļa un māsas piemēram.

Bērni plaukstu nospiedumus parakstīja, norādot savu vārdu, vecumu un apmeklējuma datumu – 2020. gada 14. marts. Jā, tas bija koronavīrusa pandēmijas laikā… Interneta lietotāji pamanīja, ka Džordžs sākotnēji sāka rakstīt savu vārdu ar burtu “G” spoguļattēlā, bet pēc tam pamanīja kļūdu un izlaboja.

Pirmsskolas vecumā daudzi bērni raksta burtus spoguļattēlā. Dažreiz šī rakstīšanas iezīme saglabājas pirmās klases laikā. Rakstīšanu spoguļrakstā var saistīt ar nepietiekamu telpiskās domāšanas veidošanos attiecībā pret viņu pašu ķermeni, kad bērni jauc labo un kreiso roku. Pēc ekspertu domām, tieši kreiļiem visbiežāk ir raksturīga spoguļraksta izmantošana.

Ja aplūko prinča Džordža senākas fotogrāfijas, tad var pamanīt, ka zēnam bija daudz ērtāk turēt priekšmetus un spēlēties ar viņiem, izmantojot kreiso roku.”

Karaliskajai ģimenei pietuvināta persona norādīja:

“… mazi bērni var izmantot abas rokas, bet Džordžs visticamāk ir kreilis”.

Kreilis ir arī princis Viljams. Viņš pat šajā sakarā ir jokojis, ka kreiļi, salīdzinājumā ar labročiem, ir daudz gudrāki. Britu karaliskajā ģimenē ir bijuši un joprojām ir arī vēl citi kreiļi.

 

Lasi arī: Parādīsim garnizonu, kuru jūrnieki pameta 1996. gadā Barenca jūras vidū. Agrāk šeit dzīvoja 400 ģimenes

Starp viņiem var minēt Džordžu II, Džordžu VI, karalieni māti, pašreizējo britu monarhu Elizabeti II un princi Čārlzu. Interesanta detaļa: karaliene Viktorija rakstot izmantoja labo roku, bet zīmēja viņa ar kreiso.

Īsāk sakot, britu karaliskās ģimenes locekļi droši var atzīmēs starptautisko kreiļu dienu, kura tradicionāli tiek atzīmēta 14.augustā, jo tāds kreiļu īpatsvars vienas ģimenes ietvaros ir patiešām iespaidīgs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment