Tas, kā tu sakrusto rokas pirkstus, var daudz ko pastāstīt par tavu personību

Ķermeņa valoda, žesti un mīmika var daudz ko pastāsta par cilvēku. Šie sīkuma var mums šķist nenozīmīgi, bet tie atklāj gana daudz informācijas par cilvēki.

Vai zināji, ka tas, kā tu sakrusto rokas pirkstus, var daudz ko interesantu atklāt par tavu personību?

Šodienas tests mums šajā ziņā palīdzēs. Uzmanīgi aplūko attēlu un izvēlies to rokas kombināciju, kura visvairāk atgādina par to, kā tu sakrusto rokas pirkstus.

Aplūkosim atbilžu variantus:

1. Labās rokas īkšķis atrodas virspusē

Šāds pirkstu sakārtojums vēsta par to, ka tu esi ļoti emocionāls un neticami jūtīgs cilvēks. Tu esi empātisks. Tu vari daudz ko redzēt un saprast.

Daba ir tevi apveltījusi ar unikālu intuīciju un uzticamu sesto maņu, kuru tu bieži izmanto. Cilvēki bieži tavā priekšā var atvērties, jo viņi tev uzticas un gaida no tevis līdzjūtību.

Lasi arī: Vai Tu redzi, kas šeit ir nepareizs? Sieviete saka, ka to neredz lielākā daļa vīriešu!

Viņi zina, ka no tavas puses viņus nesagaida nekas slikts. Tā vietā tu vari viņiem dot kādu padomu, un vajadzības gadījumā vari arī paklusēt.

Tu esi cilvēks, kurš vienmēr visu uzmanīgi apdomā un rūpīgi izanalizē situāciju. Tu pieņem lēmumus bez steigas, bet parasti tie ir absolūti pareizi.

 

2. Divi īkšķi ir savienoti un atrodas paralēli viens no otra

Tu esi ļoti mierīgs un pārliecināts cilvēks, kurš mīl kārtību un harmoniju it visā. Tu par katru cenu centies izvairīties no strīdiem un konfliktiem.

Attiecīgās situācijās tu dod priekšroku no visa atteikties, jo tu noteikti nedosies tur, kur nevajag un necīnīsies ar vējdzirnavām. Tavs komforts un labsajūta ir tā vērts, lai reizēm piekāptos.

Tu vislabāk jūties pats savā kompānijā. Tev ir neliels uzticamu draugu loks, un tev ar to pilnībā pietiek. Tev nepatīk haoss, ko rada lielas nepazīstamu cilvēku kompānijas.

Lasi arī: Līdz 13. septembrim četrām zodiaka zīmēm gaidāma neiedomājamas veiksmes līnija

Tev patīk kontakts ar darbu, un reizēm tev vienkārši nepieciešams nedaudz paslinkot, pagulēt vai piesēst, neko nedarīt un neparko nedomāt. Tava dzīve rit lēnām, un tev tas patīk. Trakulīga dzīšanās pēc panākumiem nav tavs stils.

 

3. Kreisās rokas īkšķis atrodas virspusē

Tu esi ļoti aktīvs un tiešs cilvēks. Tev nepatīk garlaicība. Tavā dzīvē vienmēr kaut kam ir jānotiek. Tev vienmēr ir nepieciešami jauni uzdevumi un mērķi. Tev ātri paliek garlaicīgi un tu gribi izmēģināt ko jaunu.

Minūtē tev rodas miljoniem ideju. Lielā cilvēku grupā tu jūties kā zivs ūdenī. Tu vienmēr izcelies kompānijā un ir grūti tevi nepamanīt. Tu mīli uzmanību un neizvairies no konfrontācijas. Kad tev kaut kas patīk, tu par to runā tieši.

Lasi arī: Parādīsim garnizonu, kuru jūrnieki pameta 1996. gadā Barenca jūras vidū. Agrāk šeit dzīvoja 400 ģimenes

Tu esi ļoti optimistisks un bezrūpīgs cilvēks. Tu pārāk neuztraucies par citu cilvēku domām vai par savu lēmumu sekām.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment