Vasilisa Volodina nosaukusi četras zodiaka zīmes, kurām liktenis līdz 15. septembrim pasniegs negaidītu dāvanu

Ballīšu apmeklētāji zina, ka bezmaksas našķi ir atrodami tikai pasakās. Tomēr septembra pirmajā pusē dažas zodiaka zīmes saņems pozitīvu dāvanu tāpat vien, bez jebkādas ēsmas.

Debesis viņiem sagatavojušas iespēju iegūt kaut ko neiespējamu.

Līdz 15. septembrim kolosālas veiksmes periods būs četrām zodiaka zīmēm. Viņus sagaida virkne notikumu, kas sākotnēji nebūs savstarpēji saistīti. Rezultātā viņi visi vedīs vienā virzienā – uz laimīgām beigām. Vai laimīgajam četriniekam izdosies īstenot visus savus plānus?

Lai nepalaistu garām likteņa dāvanas, viņiem rūpīgi jāvēro apkārt notiekošais. Atvērtās durvis var tikpat ātri aizvērties.

 

Jaunavām jāgatavojas pāriet no ierastās vietas uz citu, daudz augstāka statusa un komfortablāku. Ja šī pāreja skar darbu, tad jaunais birojs pārsniegs visas cerības, bet algas pielikums ievērojami uzlabos garastāvokli.

Jaunavas sagaida finansiāls lietus, un persona ar lielu ietekmi profesionālajā vidē palīdzēs iegūt bagātību. Turieties pie sava dzīves kursa, tas neliks vilties jūsu cerībām.

Ievērojot vienkāršus visuma noteikumus, Jaunavas sakrās daudz enerģijas, lai virzītu uz priekšu savas idejas. Galvenais rīkoties saskaņā ar sirdsapziņu.

 

Dvīņus var apsveikt ar labvēlīga perioda iestāšanos. Līdz mēneša vidum viņiem nedraud ne vilšanās, ne izbojāti darījumi, ne neveiksmīgas dienas.

Pārvarot slinkumu, Dvīņi kļūs par perspektīviem darbiniekiem, kuriem iespējams paaugstinājums un patīkami bonusi no priekšniecības. Tiem Dvīņiem, kuri šaubījās vai pašlaik pirkt dzīvokli, vai ieguldīt naudu biznesā, vislabāk izvēlēties nekustamo īpašumu.

Lasi arī: Līdz 13. septembrim četrām zodiaka zīmēm gaidāma neiedomājamas veiksmes līnija

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem, kas ir jau vecumā, parādīsies sponsori. Viņi veiks individuālus pasūtījumus: uzšūt viņiem apģērbu vai saņemt gastronomisku šedevru no šefpavāra-Dvīņa.

Dvīņiem nevajag slēpt savus talantus. Ir laiks tos izmantot, lai nopelnītu papildus finanses, un, lai tērētu tās savu vēlmju īstenošanai.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pārējās 2 zīmes

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment