Patiesība par tekilu un Tavām paģirām

Ar laiku tu iemācies to kā kurš alkohols ietekmē tavu organismu un pašsajūtu nākamajā dienā. Tekila ir daudzu vīriešu saraksta augšgalā, kā alkohols, kurš nākamajā dienā liek justies īpaši nepatīkami.

Bet vai pie sliktās pašsajūtas ir vainīgs alkohola veids vai tieši tas, kā tu viņu dzēri?

Vaino etanolu!

Kad tevi piemeklē smagas galvassāpes nākamajā rītā pēc ballītes, tad zini, ka pie vainas ir etanols, kuru satur alkoholiskie dzērieni. Viss ir atkarīgs no tā, cik daudz un, cik ātri tu iedzer alkoholu, kurā ir šī viela. No šīs vielas izvairīties pavisam nav iespējams, jo tā ir tā viela, kura rada patīkamo dullumu tavā galvā.

Etanols lielākoties nonāk tavās aknās, kur tas tiek pārstrādāts citā ķīmiskā vielā, kura ir pie vainas tavām smagajām galvassāpēm. Jo vairāk un ātrāk tu izdzer konkrētu alkohola daudzumu, jo grūtāk ir tavām smadzenēm. Tas ir tāpēc, ka tām pēkšņi ir jātiek galā ar lielu daudzumu ķīmiskās vielas.

Tekilā esošais etanols arī ir urīn dzenošs, kas liek tev biežāk doties uz labierīcībām. Tas rezultējas ķermeņa atūdeņošanās situācijā, kas arī pastiprina tavas galvassāpēs. Smadzenēm nav pietiekami daudz mitruma, tāpēc tās sāp.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment