Pavisam nopietni! 12 iemesli, kādēļ jums seksuālā bauda jāpadara par prioritāti

 

Vismaz viens orgasms dienā, atturēs tevi no nepieciešamības apmeklēt ārstu

Ja netici mums, pajautā Lielbritānijas Nacionālajam veselības dienestam.

Tieši šāds bija kampaņas bukleta virsraksts, ko izplatīja universitātes studentu vidū, Veselības dienests informēja jauniešus, ka regulārs sekss un sevis apmierināšana ir svarīga mūsu veselības un ikdienas sastāvdaļa.

Vienīgā lieta, kas spēj stiprāk stimulēt sievietes smadzenes ir lēkme..

Zinātnieki pagājušā gada beigās nofilmēja video, kas kļuva par Youtube sensāciju, tajā attēlotas sievietes smadzenes orgasma laikā.

Video tika uzņemts ar magnētiskās rezonanses skenera palīdzību un Nana Vise, 54 gadus veca psiholoģijas doktore stimulēja sevi disertācijas iegūšanai. 80 baudpilnas smadzeņu daļas tika izgaismotas orgasma laikā.

Acīmredzamā uguņošana aizsākas smadzeņu daļā, kas saistīta ar ģenitālijām, bet tad, tā ātri pārnesās uz locekļu sistēmu, iesaistot atmiņu un emocijas, un tad, tā pārņem hipotalāmu, kas izdala spēcīgo mīlestības hormonu, oksitocīnu.

Kokaīna efekts

Tikai pāris lietas spēj sacensties ar orgasmu un kokaīns tur ir vislīdzīgākais.

Ār*ts, Deivids Lindens, ir skanējis vīriešu, sieviešu, geju, heteroseksuāļu un biseksuāļu smadzenes, viņš atklāja līdzīgus rezultātus visu dzimumu un orientāciju cilvēkos.

Orgasma rezultātā, smadzenes izdala dopamīnu, kas cilvēkus padara tik atkarīgus no seksa un orgasma, tā ir gluži kā atkarība no nar****ikām.

„Naudas laimests, al***ola lietošana, kokaīna, amfetamīna un heroīna lietošana liek izgaismoties tām pašām, par baudu atbildīgajām, ķermeņa daļām.”

Mīlestības nar****ikas

Tā pēc-orgasma mīlestības sajūta, arī tā ir ķīmiski izraisīta.

Oksitocīns ir hormons, kas tiek izdalīts dzemdību laikā un barojot bērnu ar krūti, kā arī pēc orgasma, tas ieplūst jūsu sistēmās milzīgā ātrumā, nodrošinot to silto, ilgstošo starojumu.

„Ja tu cilvēkiem dotu oksitocīnu deguna aerosola formā, tie kļūtu daudz uzmanīgāki un kaislīgāki,” paskaidro Dr. Lindens.

Neļauj sevi mānīt, ticot tam, ka pēc orgasma vīrieši nejūtas romantiski un maigi. Oksitocīna iedarbība ir vienāda gan uz sievietēm, gan vīriešiem.

Uzveic depresiju

Labākais antidepresants kāds vien var būt, ir sekss un orgasms.

Orgasma laikā, izdalās vesels endorfīnu kokteilis (labi zināms kā smadzeņu dabiskais opijs), kā arī serotonīns, kas ir galvenā  fluoksetīna jeb prozaka sastāvdaļa.

Arī vēl kāds hormons, prolaktīns, palīdz orgasma sasniegšanai. Šis hormons ir aktīvs ar krūti barojošām sievietēm un tam ir vispārējs nomierinošs efekts.

Lielbritānijas zinātnieki atklāja, ka orgasms samazina As**sspiedienu un stresa līmeni, līdz pat divām nedēļām pēc seksa.

Labāks par medikamentiem

Ir zinātniski pierādīts, ka ātrais sekss var palīdzēt tev aizmigt.

Vidēji, sievietes orgasms ilgst 25 sekundes, salīdzinājumā ar vīriešu orgasmu, kas ilgst 15 sekundes un kāda ASV veiktā pētījumā, tika aptaujātas 2632 sievietes un 39% no viņām atklāja, ka viņas sevi apmierinājušas, lai ātri atslābinātos.

Nav brīnums, ka sievietēm, kurām ir bezmiegs, tiek ieteikts pirms gulētiešanas lietot vibratoru.

Imūnsistēmas stiprināšana

Aizmirsti par ehināciju un C vitamīnu, jo vairāk orgasma, jo mazāk saaukstēšanās un gripas.

Sekss vienu vai divas reizes nedēļā, saistīts ar imūnglobulīna A vai IgA līmeņa paaugstināšanos organismā, tās ir dabiskas antivielas, kas atrodamas siekalās, deguna izdalījumos un tas atsaucās uz imūnsistēmas spēju cīnīties ar nevēlamiem iebrucējiem.

Starojošai ādai

Lady Gaga pagājušā gadā pateicās „orgasmiem un daudz orgasmiem” par savas ādas jaunību un starojumu.

„Ādas starošana pēc seksa ir īsts fenomens, kas novērojams 75% sieviešu,” apgalvo dermatoloģe, Dr. Mervins Patersons.

„Orgasms palielina As**s pieplūdumu ādai, jo tas stimulē parasimpātisko nervu sistēmu, liekot As**svadiem ādā paplašināties un likt sejai nedaudz piesarkt,” viņš piemetina.

Šis efekts ir redzams pat tad, ja tu īpaši nepiepūlies seksa laikā, bet tā vietā tikai guli uz muguras, izbaudot procesu.

Laika gaitā, regulāri orgasmi var palīdzēt tavā organismā nogādāt pretnovecošanas steroīdu hormonu, kas tiek uzskatīti par tā dēvēto „jaunības avotu”.

Sāp galva? Tas noteikti palīdzēs

Izrādās, ka tavs vīrietis jau sen ir lietas kursā un zina, kas tev vislabāk spēs palīdzēt atvieglot galvassāpes.

Pēc Dr. Beverlija Vipla, vīra, kurš atklāja G punktu vēlajos septiņdesmitajos, informācijas, sievietēm, kas šo punktu stimulēja, lai sasniegtu orgasmu, par 107% paaugstinājās sāpju slieksnis.

Kā arī kādā pētījumā tika pierādīts, ka 83 sievietes ar migrēnu izjuta sāpju atvieglojumu pēc lielā O.

Auglības paaugstinātājs

Pēc divu britu biologu, Robina Beikera un Marka Bellis teiktā, orgasms var palīdzēt radīt bērnu.

Kad sieviete sasniedz orgasmu 1 līdz 45 minūtes pēc tam, kad viņas mīļotais to dara, viņa saglabā ķermenī daudz vairāk spermas, nekā pēc seksa bez orgasma.

„Lai arī tas vēl nav apstiprināts, teorija ir tāda, ka orgasms liek dzemdei ritmiski sarauties un iesūknēt vairāk spermas, kas padarītu apaugļošanas iespēju lielāku,” papildina Grosmans.

Labs tavai sirdij

„Ja nevēlies sirdslēkmi, izvēlies orgasmu,” šāds ir Dr. Līzas Tērneres, Lielbritānijas pirmās orgasma treneres padoms.

Izraēlā veikts pētījums atklāja, ka sievietēm, kas biežāk sirga ar sirds slimībām, bija mazāk orgasmu, bet tām, kuras ar to nesirga, bija krietni vairāk orgasmu.

Cilvēki, kam ir vairāk orgasmu, jūtas ar sevi apmierinātāki.

Augsti papēži var palīdzēt sasniegt orgasmu

No zemapziņas līdz par absurdam, tomēr, pat realitātes šova seksa sirēna, Nataša Gigga, nesen atzina, ka viņa jūtās daudz seksīgāka tajā brīdī, kas uzvelk augstpapēžu kurpes.

Tādēļ, itāļu uroloģe, Marija Seruto veica eksperimentu ar 66 sievietēm un atklāja, ka augsti papēži tieši ietekmē baudas muskuļus (iegurņa muskuļi), kas saistīti ar orgasmu.

Fakts vai, tomēr, izdomājums, mēs nevaram būt pārliecināti, bet ir vērts pamēģināt – ko tik neizdarīsi jaunu kurpju dēļ.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment