Pazīmes, ka tavas meitenes labākā draudzene grib seksu ar tevi

1. Smejas par taviem jociņiem Tu pat nedomāji, ka joki par žirafēm vēl var kādu sasmīdināt.

2. Atbalsta tevi kaut kādā no projektiem Piemēram, aiziet un stāv balkonā, kliedzot smieklīgus apvainojumus garāmejošajiem. Pat tad, ja tava mīļotā ir kategoriski pret to.

3. Regulāri zvana tev, izdomājot jebkādus iemeslus Nevaru sazvanīt tavu Ingu, zvanu tev. Pa dienu pazaudēju kaut kur savas tīkliņ zeķubikses, gadījumā nav pie jums.

4. Prasa padomus par savām attiecībām ar vīriešiem Un jautā ļoti pornogrāfiska rakstura jautājumus: “Mums ar viņu bija petings, un tagad es domāju, ko tālāk darīt – parasts seks vai orālais?”

5. Neiebilst pret to, lai paliktu ar tevi divatā Vēl jo vairāk pati izprovocē situāciju, ka tā notiks: “Inga, aizbrauc uz veikalu pakaļ olīveļļai, bet mēs ar tavējo te sagriezīsim gurķus salātiem.”

6. Aizstāv tevi tavas draudzene priekšā Pat tad ja tu esi pilnīgi kļūdījies.

7. Stāstot par savām attiecībām ar vīriešiem, atzīmē, ka tas viss pagaidām nav “nopietni” Parādot savu vieglprātību. Avots: www.maximonline.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Linda</cite>

    nabaga Inga, ko lai saka

  • <cite class="fn">Liene</cite>

    Apsveicu, meitene cenšas parādīt laipnību, nešķirojot izturoties pret tevi kā vēl vienu draudzeni…tagad notici šm pazīmēm un pakās gan attiecības gan cilvēku, kas varētu būt labs draugs uz mūžu 😀

Leave a Comment