10 pazīmes, kas liecina par to, ka attiecības neizdosies: #7 ir vissvarīgākā

3. Pēc pāris pazīšanās nedēļām jūs abi nolemjat uztaisīt vienādus tetovējumus

Tas tikai norāda uz jūsu abu bezatbildību pret dzīvi un sevi. Jo vieglāku sirdi tava otrā pusīte piekrita šo ideju īstenot/ piedāvāja abiem to īstenot kopā, jo vieglāk viņam būs saraut saites ar tevi un doties pie citas.

4. Attiecības ir vienkārši ideālas

Ja viņa katru rītu atkārto, cik tu esi lielisks un pārsteidzošs un apber tevi komplimentiem, tev jāpiesargās. Ļoti iespējams, ka tā ir kāda rūpīgi izplānota mahinācija.

Pat tad, ja viņa ar tevi nespēlējas, viņa noteikti kaut ko no tevis slēpj, pastāv iespēja, ka tā ir viņas “otra” dzīve ar ģimeni.

5. Jūs nepavadāt piektdienas kopā

Tam nu gan jābūt skaidram – piektdienas vakari ir randiņu vakari!

6. Viņa nav gatava mērot tālu ceļu, lai tevi apciemotu

Ja viņa vēlēsies tevi satikt, attālums nebūs tam šķērslis. Ja tu esi gatavs ceļot, lai satiktu viņu, bet viņa nav gatava ko tādu darīt, tad attiecībām nav lemts ilgs mūžs.

Lasi vēl: Atklāta galvenā lieta, kas sievietēm rada noslieci krāpties attiecībās: tas ir tiešām svarīgi!

7. Tu neesi satikusi viņas ģimeni un draugus

Ja tu esi kādai iepaticies, viņa noteikti iepazīstinās tevi ar saviem tuviniekiem. Turklāt, kad satiksi šos cilvēkus, viņi jau noteikti būs dzirdējuši daudz laba par tevi.

8. Viņa tevi nesauc par savu puisi

Pēc tā, vai viņa citu klātbūtnē sauc tevi mīļvārdiņā, kā arī, vai viņa tevi iepazīstina ar uz ielas satiktajiem paziņām, var pieteikt, kādi ir viņa mērķi. Ja jūs esat kopā jau labu laiku, bet viņa vēl joprojām nav piešķīrusi tev mīļvārdiņu, tas nozīmē, ka viņa nesaskata nākotni kopā ar tevi.

9. Viņa neiegādājas romantiskas dāvanas

Cilvēks, kurš vēlas veidot nopietnas attiecības, neaizmirst tik nozīmīgus svētkus kā tava dzimšanas vai vārda diena. Kā arī šādi cilvēki nevar būt “pārāk aizņemti” tavā jubilejā. Arī dāvanas bieži vien kalpo par indikatoru tam, vai attiecības izdosies.

10. Viņa nav interesējusies par ekskluzivitāti

Vai tu zini, ka viņa satiekas tikai ar tevi – varbūt viņa vēl ir aktīvs iepazīšanās portālu lietotāja? Viņa ir jautājusi tev, vai tu satiecies ar vēl kādu? Parasti attiecību sākumā šis jautājums “uzpeld”, ja vien abiem cilvēkiem ir godīgi nodomi vienam pret otru.

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment