Pazīmes, ka tu neesi nopietns attiecību materiāls

Viņa labāk ļautu vecākiem izlasīt savu interneta vēsturi, nekā iepazīstinātu tevi ar vecākiem. Jūsu starpā nav tuvāku, ģimenisku attiecību. Ne tu, ne viņa nevarat iedomāties, ka varētu iepazīties viens ar otra vecākiem. Tas noteikti ir viens no signāliem, ka attiecības nekur tālu nenovedīs.

Viņai tevī patīk daudz lietu – bet lielākā daļa atrodas starp kaklu un ceļiem. Viņa zina, ka tev ir laba sirds, jo tu daudz runā par to, cik bieži ej uz treniņiem, lai uztrenētu tādu presīti.

Viņa atnāk un aiziet. Jums nav kopīgu izklaižu – vienīgais kopīgais laika pavadīšanas veids ir vai nu tavā vai arī viņas guļamistabā.

Jūs baidāties izmantot “M” vārdu viens otra klātbūtnē – šis vārds ir izsvītrots no tavas vārdnīcas. Runa par “es tevi mīlu” vispār nevar būt. Tu nejūti pret viņu tādas jūtas, kuras vispār būtu jāizsaka vārdos.

Sekss ir palīglīdzeklis klusuma apturēšanai. Jums vienkārši nav, par ko runāt – nav nekā kopīga, ko varat apspriest. Tomēr tā vietā lai runātu, jūs nodarbojaties ar seksu.

Ja šīs pazīmes atbilst tam, kādas ir jūsu attiecības, tad vari būt drošs – tas nav nekas nopietns, un galvu lauzīt par attiecību jautājumu nav vērts.

 

Avots: www.mtv.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment