Pazīmes, kas liecina, ka tava sieviete tevi krāpj

Krāpšanas pazīmes:

1. Ja sieviete negaidīti sāk bieži vien aizkavēties darbā, paskaidrojot šo aizkavēšanos ar ar kaut kādiem steidzamiem darbiem, kas bija jāizdara. Neviens jau neapstrīd to, ka reizēm tiešām var notikt kāda avārijas situācija un ir jāaizkavējas, bet, kad tas sāk atkārtoties vairākas reizes pēc kārtas, tad tas ir nopietns iemesls, lai aizdomātos par sievietes neuzticību!

2. Ja sieviete sāk nākt mājās no darba ar nelielām dāvaniņām, piemēram, vienu dienu pārnesot mājās ziedus, bet jau citā konfekšu kārbu. Protams, ka tās var būt tikai kolēģu dāvanas, bet reizēm tas tomēr var nozīmēt arī to, ka sieviete darbā ir uzsākusi nelielu romāniņu, kas var būt jau rit pilnā sparā!

3. Vīrietim vajadzētu sākt satraukties, ja sieviete no viņa sāk slēpt mobilo telefonu. Ja viņa to no viņa ir slēpusi vienmēr, tad tas ir kas cits, bet, ja viņa to pēkšņi sāk slēpt, lai gan pirms tam mētāja to apkārt pa visu dzīvokli, tas ir vēl viens iemesls aizdomāties par sievietes iespējamo neuzticību!

4. Ja sieviete nekad nav mīlējusi apmeklēt saviesīgus pasākumus, bet pēkšņi izjūt pret tiem lielu mīlestību, tas var nozīmēt, ka viņa ar kādu ir uzsākusi romānu un vīrieša pienākums ir noskaidrot patiesību pašam vai arī vienkārši atklāti izrunāties ar sievieti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment