Pēc 10 gadiem tu nožēlosi, ka darīji šīs lietas – #5 pilnīgi noteikti!

human-growth-development-syllabus-resource-lesson-plans_138896_large

Vai tev arī bieži vien ir sajūta, ka esi pieņēmis dzīvē pārāk daudz lēmumu, ko vēlāk nākas nožēlot?

Tie var būt pat tik “nekaitīgi” lēmumi kā aiziet uz treniņu vai nē vai arī kaitīgāki, kas, piemēram, nosaka tavu karjeras izvēli.

Kad tu pilnībā apzinies lēmumus, ko pieņem, nav nekā, ko nožēlot. Bet vismazāk no visa tu noteikti vēlies pēc 10 gadiem atskatīties pagātnē un nožēlot lietas, kuras tu, piemēram, neizdarīji.

Šajā rakstā mēs tev palīdzēsim pamanīt vairākus lēmumus, ko dzīvē vēlāk tev nāksies nožēlot – un tas ir neapstrīdami. Ja iegaumēsi šo, tas palīdzēs tev atgūt kontroli pār savu dzīvi un pēc 10 gadiem uz dzīvi atskatīties ar smaidu sejā.

Lasi vēl: Prāta triks, kas tev beidzot ļaus pieņemt labākus lēmumus!

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, no kādiem lēmumiem tev vajadzētu izvairīties!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! https://goo.gl/YAez31</cite>

    Prātā nāk pamācošs stāsts. Kāds dziļi ticīgs vīrs, kurš visu mūžu smagi strādājis, bet dzīvojis nabadzībā, nomirst un nonāk pie Debesu vārtiem. Satiek Dievu un pārmetoši tam jautā – kā ta nākas – visu mūžu strādāju, pildīju baušļus, gāju uz baznīcu, kur atdevu desmito tiesu. Lūdzu tevi, lai palīdzi izrauties no nabadzības, lai ģimenei nav jābadojas. Bet tu man neko nepalīdzēji. Dievs esot atbildējis – bet tu vismaz reizi būtu loterijas biļeti nopircis…
    Ne visi var atļauties nopirkt salonā jaunu auto. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Nopērc savu laimīgo biļeti jau šodien un pārvērt dzīvi sapnī!

Leave a Comment