Pēc ilgāka klusuma perioda dziedātājas Lindas Leen dzīvē notikušas pārmaiņas

Linda Lezdiņa dzimusi 1979. gada 26. jūlijā Cēsīs, Latvijā. Viņa ir dziedātāja un modes dizainere. Tauta viņu mīl viņas talanta dēļ.

Dziedātāja dzimusi Cēsīs, pēc tam viņas ģimene dzīvoja Baldonē, Mālpilī, Talsos. Mācījusies Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas koledžas vokālajā nodaļā. 2000. gadā viņa ieguva LNT Mūzikas balvu 2000 kā labākā dziedātāja.

Šī paša gada 29. decembrī tika izdots arī Lindas Leen debijas albums Let’s Go Insane. 2001. gadā saņēmusi divas nominācijas Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvai 2000 – par labāko pop & rock albumu un labāko debiju.

LASI VĒL: Nekaunīgas un mānīgas: 7 sieviešu vārdi, kurām patīk izjaukt ģimenes un aizvilt vīriešus

2016. gadā tika izziņots dziedātājas trešais solo albums Digital Church ar singlu “Beyond Velvet Skin”, kas tika izdots nākamā gada janvārī. Dziesmas videoklips izraisīja Valmieras Sīmaņa luterāņu draudzes protestus, jo tas filmēts viņu baznīcā, un tās ainas vēlāk montētas ar citur filmētām erotiskām ainām.

Taču pēdējā laikā no talantīgās dziedātājas ilgāku laiku nebija nekādu ziņu, un viņa šķita kaut kur pazudusi. Tomēr nesen parādījās jaunas ziņas …

 

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment