Nekaunīgas un mānīgas: 7 sieviešu vārdi, kurām patīk izjaukt ģimenes un aizvilt vīriešus

Ir kā minimums septiņu sieviešu vārdi, kuru īpašnieces ļoti mīl aizvilt vīriešus no ģimenēm, bet puišus – no attiecībām.

 

Elīna. Viņas ir ļoti izlutinātas. Un, ja viņām patīk vīrietis, tad neviena laulība vai attiecības viņas neapturēs. Turklāt Elīnas uzskata, ka labāki ir vecāki vīrieši, kuriem ir liela dzīves pieredze aiz muguras. Un tāpēc viņas tos visur medī.

Anna. Annas arī zināmā mērā ir pakļautas “Elektras kompleksam”. Un viņu acis bieži iedegas mīlestībā, ieraugot sirmus vai plikpaurainus vīriešus. Un tajā pašā laikā šķiet, ka Annas patiesi tic visu uzvarošajai mīlestībai. Un viņas tiks galā ar jebkādiem šķēršļiem – pirmkārt, ar zīmogu pasē. Tas ir, viņas var nocelt kādas citas sievas vīru nevis savas izvirtušās dabas dēļ, bet tikai tāpēc, ka viņas mēģina iegūt savu laimi.

LASI VĒL: Šodien mediji paziņojuši, ka no smagas slimības mūžībā devies Latvijā zināms izcils mākslinieks

Liene. Šīs sievietes, kā likums ir ļoti spēcīgas. Viņas nekādā gadījumā nav tendētas uztraukties par citu jūtām, jo, ja viņām kāds patiešām patīk, tad šim cilvēkam noteikti vajadzētu piederēt tikai viņām. Un viņas uzskata, ka viņām jādara viss iespējamais, lai iegūtu sev vēlamo vīrieti. Pat ja viņš ir precējies.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par citiem vārdiem

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment