Nekaunīgas un mānīgas: 7 sieviešu vārdi, kurām patīk izjaukt ģimenes un aizvilt vīriešus

Jūlija. Ne velti ir teiciens, ka “Jūlija naktis ir pilnas valdzinājuma”. Šīs sievietes parasti dzīvo pēc principa “ķer mirkli”. Un viņas ilgi nedomās, kādas būs sekas viņu romāniem ar precētiem vīriešiem. Jūlijas ļoti bieži labprāt ļaujas intrigām un viltīgiem plāniem, lai iegūtu labu vīrieti.

Madara. Viņas vienmēr grib pašu labāko. Un, ja viņu alkatīgais skats uzkrīt uz kādu konkrētu vīrieti, tad viss – viņas uzskata, ka liktenis ir jau izšķirts uz visiem laikiem. Un nav starpības, vai šim vīrietim ir sieva vai draudzene. Bet beigās ļoti bieži sanāk tā, ka Madaras pielieto principu “paspēlēties un pamest” (līdz brīdim, kamēr viņām ir interesanta tāda intriga ar vīriešiem).

LASI VĒL: Šodien mediji paziņojuši, ka no smagas slimības mūžībā devies Latvijā zināms izcils mākslinieks

Ieva. Ievām galvenā problēma ir egoisms. Tāpēc, ja pašreizējais vīrietis neatbilst viņu augstajiem standartiem, tad viņas viegli meklēs sev citu. Turklāt nedomājot par to, vai vīrietis ir precējies un ir kādās ilgstošās attiecībās. Lielākoties Ievas virza tīri sportiska interese un liela vēlme parādīt savu pārākumu.

Samanta. Samantas ir ne tikai gudras un skaistas. Bet šīs sievietes arī lieliski saprot vīriešu psiholoģiju. Viņām ir ļoti nepieciešams, lai par viņām sajūsminātos, dāvinātu dārgas dāvanas un izteiktu komplimentus. Un tieši šī izturēšanās kļūst lieliski redzama visiem vīriešiem. Un tāpēc viņi sāk viņām izrādīt lielu uzmanību. Un, ja Samantas pamana skaidru uzmanību savai personai, tad viņas atbildēs (nemaz nedomājot par iespējamām sekām).

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment