Pēc ilgāka klusuma perioda dziedātājas Lindas Leen dzīvē notikušas pārmaiņas

 

9.decembrī plkst.19:00 koncertzālē “Latvija” notiks oriģinālmūzikas vakars dziedātājas Lindas Leen izpildījumā kopā ar Ventspils bigbendu (mākslinieciskais vadītājs – Renārs Lācis) un Ventspils kamerorķestra stīgu grupu.

Pie diriģenta pults Aigars Meri. Šī būs mūziķes pirmā viesošanās koncertzālē “Latvija”, kā arī pirmā sadarbība ar Ventspils bigbenda un kamerorķestra mūziķiem un diriģentu Aigaru Meri.

Koncertā skanēs mūziķes jaunākās kompozīcijas “Blue Monday””, “Uzar mani ka zemi” un dziesmas no albuma “Digital Church” (2017). “Chameleon” (2008) un “Ziemskaņas” (2009) skaņdarbi tiks interpretēti īpaši, to skanējumā lielu lomu spēlējot simfoniskā orķestra aranžējumiem.

LASI VĒL: Nekaunīgas un mānīgas: 7 sieviešu vārdi, kurām patīk izjaukt ģimenes un aizvilt vīriešus

Tie savulaik tapuši sadarbībā ar komponisti Lolitu Ritmani un filmu mūzikas komponistu un aranžētāju Krisu Eliotu (Lielbritānija) un trompetistu Kevinu Robinsonu (Lielbritānija). Organizē SIA “Kurzemes filharmonija”.

Pasākumu finansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds un Ventspils pašvaldība. Biļetes pieejamas tirdzniecības tīklā “Bilešu paradīze”.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment