Pēc trīs mēnešiem mājsēdē, jaunu darbu atradis bijušais ministrs Pavļuts – lūk ar ko viņš tagad nodarbojas

Daniels Pavļuts, bijušais veselības ministrs no partijas “Attīstībai/Par!”, kopš pērnā gada beigām nav bijis nodarbināts ar algotu darbu.

Tomēr, šis pavasaris ir radījis pārmaiņas, jo tagad viņš piedalās divos darbības virzienos. Tas redzams viņa profilā  vietnē “LinkedIn”, kur viņš norāda, ar ko tagad nodarbojas.

Sākumā mazliet info par pašu bijušo politiķi.

Daniels Pavļuts ir Latvijas politiķis un sabiedrības aktīvists, kurš ir zināms ar savu ieguldījumu veselības aprūpes jomā. Viņš dzimis 1977.gadā.

Viņš studējis Medicīnas fakultātē Rīgas Stradiņa universitātē un ieguvis ārsta diplomu, kā arī papildus izglītību valsts pārvaldē un sabiedrības veselības jomā.

Pavļuts ir strādājis gan kā medicīnas speciālists, gan kā valsts pārvaldes amatpersona un bija veselības ministra amatā no 2014. līdz 2016. gadam. Viņš bija iesaistīts būtiskos veselības aprūpes reformu procesos, kas bija vērsti uz pacientu centriskumu un efektivitātes uzlabošanu veselības aprūpes sistēmā.

Lasi arī: Veiksmes prognoze: vislabvēlīgākās dienas 2023. gada maijā – nepalaid garām šo dienu potenciālu

Viņš ir bijis arī Saeimas deputāts un strādājis ar likumprojektiem, kas bija vērsti uz sabiedrības labklājības paaugstināšanu un bija saistīti ar veselības aprūpi un izglītību.

Pavļuts ir arī vairāku sabiedriski nozīmīgu organizāciju biedrs un vadītājs. Viņš ir darbojies sabiedriskajā jomā gan Latvijā, gan starptautiski, un bija iesaistīts vairākos projektos, kas bija vērsti uz sabiedrības veselības aprūpes uzlabošanu.

 

Beigas politikā

Jāatgādina, ka savas darbošanās laikā politikā (noslēdzošajā fāzē) viņš ieguva pretrunīgu slavu, jo ieņēma tobrīd vienu no visgrūtākajiem iespējamiem amatiem priekš šī trakā laika posma. 

Daudzi spriež, ka tieši Pavļuta amats bijis tas, kas neļāva viņa pārstāvētai partijai pārvarēt 5% barjeru Saeimas vēlēšanās. Ministra reitings bija rekordzems, un tāpēc vēl jo interesantāk uzzināt, ar ko gan viņš nodarbojas tagad…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment