Pēc trīs mēnešiem mājsēdē, jaunu darbu atradis bijušais ministrs Pavļuts – lūk ar ko viņš tagad nodarbojas

Viņš strādā kā padomdevējs pie Latvijas jaunuzņēmuma “Longenesis”, kā arī atgriezies darbā kā lektors. Pavļuts ir nolēmis izmantot savas politiskās un veselības aprūpes pieredzi, lai palīdzētu uzņēmumam, kas specializējas veselības tehnoloģiju jomā. Tajā laikā, kad viņš nav strādājis nekādu darbu, Pavļuts ir veltījis laiku savai personīgajai dzīve. Tagad viņš atgriezies esošajā ierastajā darbības jomā.

Pavļuts interneta vidē raksta, ka pēdējos piecus gadus viņš ir kalpojis valstij kā ievēlēts politiķis un uzskaita savus politiskos amatus, tostarp kā veselības ministrs. Viņš uzskata, ka šis ir gods un lielākais pienākums, ko varētu uzņemties pilsonis.

Eksministrs ziņo, ka kopš pērnā gada decembra viņš  bija mājas klusuma periodā, vērojot savu bērnu izaugsmi un  atsākot grāmatu lasīšanu. Tagad, viņš sāks strādāt un atsāks profesionālajās gaitās. Tomēr “LinkedIn” aprakstā, Pavļuts nenosauc savu konkrēto nodarbi par darbu, uzsverot, ka viņš ir konsultants.

Lasi arī: Veiksmes prognoze: vislabvēlīgākās dienas 2023. gada maijā – nepalaid garām šo dienu potenciālu

Pēc sava “LinkedIn”profila var spriest, ka Pavļuts pievienojies konsultatīvajai padomei Latvijas uzņēmumā “Longenesis”, kas specializējas veselības tehnoloģiju jomā. “Longenesis” nodrošina drošu un pārskatāmu apstrādi pacientu datiem, palīdzot paātrināt farmācijas industrijas klīnisko pētījumu ritmu. Uzņēmuma piedāvātie produkti ļauj slimnīcām, ārstiem un pētniekiem apmainīties ar biomedicīnisko informāciju, kas tiek pārvaldīta ar atbilstību pacientu privātuma prasībām.

Pavļuts saka, ka ir  lepns, ka varu ieguldīt savu ekspertīzi un palīdzēt radīt labāku nākotni veselības aprūpes nozarē.

Politiskais darbinieks atkal sāks arī lektoru karjeru. Viņš ticis pieaicināts kā vieslektors Rīgas Ekonomikas augstskolā un tāpat arī strādās kopā ar savu draugu Kārli Apkalnu, vadot apmācības uzņēmumā “Master Training”. Pavļuts savos kursos  pārrunās tādas tēmas kā organizāciju sadarbība, adaptīvā vadība un citi uzņēmējdarbības aspekti.

Kad tika jautāts, vai Pavļutam ir darba līgumi gan ar šo uzņēmumu, gan arī “Longenesis”, vai viņš vienkārši strādā bez samaksas, viņš atteicās atbildēt.

Pavļuta seja gan ir redzama gan “Master Training”, gan “Longenesis” mājaslapās.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment