Vīrs ar sievu dodas peldēties pa pliko; mirkli vēlāk viņa sajuta kaut ko starp kājām..

 

Viņa sniedzās lejup un izrāva no savas vagīnas sazin ko, kas tas bija. Tas sašķēlās viņas vagīnā, un kad viņa izvilka savu roku no ūdens, uz tās bija asinis un kaut kāds melns gabals. Kāda veida zivis peld vagīnās???

Mēs izkāpām no ūdens, uzvilkām atpakaļ savas drēbes un centāmies tikt pāri šajam negadījumam. Nākamajā rītā es devos pie tā paša ezera krasta un vienkārši tur sēdēju. Tad es ieraudzīju pāris būtnes peldot, tās izskatījās pēc zivīm, taču – tur bija dēles. Daudz, daudz dēles. Es savai sievai par dēlēm pateicu tikai tad, kad ieradāmies mājās, lai viņa var veikt kārtīgu intīmo zonu uzkopšanu.. Tagad mums ir par ko pastāstīt saviem draugiem. Tas vienmēr sasmīdina.

Tā kā vasara mēdz likt tev pasvilst, un tu jūti vajadzību pēc lekšanas ūdenī –  vispirms pārbaudi ūdeni ar visu apakšveļu! 🙂

Tātad, “Kāda veida zivis peld vagīnās???” Dēles, acīmredzot. Sātana zivis.

 

p.s. Šī stāsta patiesumu vajag izvērtēt katram pašam… Tomēr viņš pa internetu ceļo apkārt ilgāku laiku un ir uzpeldējis vairākos avotos! Mūsu personīgais viedoklis – tas kā minimums ir stipri pārspīlēts, bet tāpat smieklīgs!

avots: someecards.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Eva</cite>

    Neizklausās īpaši ticami.

  • <cite class="fn">Dace</cite>

    Njā…galvenais par ko pastāstīt draugiem… Tas tā normāli ar tādām liteām dalīties un par to uzjautrināties?? uN KAS IR ĢENITĀLĀ UZKOPŠANA? Ar slotu un lupatu?! 😀
    Kat kāds murgs un pilnīga aplamība.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Veikt ”ģenitālo uzkopšanu”… Un draugus vienmēr sasmīdina stāsts par dēlēm dzimumorgānos… Nevaru saprast, vai stulbi ir šī (cerams, izdomātā) stāsta varoņi, vai tie, kuri nolēma šo stāstu pārpublicēt.

  • <cite class="fn">Jnb</cite>

    Kur var tik stulbus rakstus izdomaat?? Ja nav ko rakstiit tad neraksta vispaar.

  • <cite class="fn">Lee</cite>

    Debīlisms. “Autoram” derētu iemācīties tulkot tekstu, pat, ja tiek izmantots google tulks, derētu pārlasīt tekstu un izlabot acīmredzami nepareizās vietas.

  • <cite class="fn">sss sss</cite>

    ir tādas zivis – Dienvidamerikā

  • <cite class="fn">Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcinātu rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīti draugu lokā, nedēļas atvaļinājums kādā no kūrortiem? Tu arī to vari! Piepildi savus slēptākos sapņus.

Leave a Comment