Vīrs ar sievu dodas peldēties pa pliko; mirkli vēlāk viņa sajuta kaut ko starp kājām..

Ezz

“Es devos ar sievu peldē pa pliko.”

Mēs ar sievu mīlam ceļot, baudīt dabu un doties kempingā. Šoreiz mēs atradām kādu vienmuļu ezeru ar skaistu kempinga nometni. Nebija neviens apkārtējais un mēs nolēmām doties peldēt. Pēc nelielas peldes, domājām, kādēļ gan nepeldēt pa pliko, un tā nu mēs turpinājām izpriecas..

Mēs bijām aptuveni no 5 – 6 pēdu dziļā ūdenī, plunčājoties kaili, līdz ko mana sieva pēkšņi sāka raustīties. Viņa sajuta zivi ap savu jostas vietu un sabijās. Es viņai teicu, lai nomierinās – nav jau nekāda haizivs.

Tad viņa atkal sajuta zivi, šoreiz tā bija tuvāk viņas ‘’privātajai’’ zonai. Tas bija mirklis, kad viss pārvērtās par elli. Viņas acis kļuva tik plašas kā lieli konusi. Viņa paskatījās uz mani un bļāva: “IZVELC TO ĀRĀ! IZVELC TO ĀRĀ!”

Man nebija ne jausmas, ko pie joda darīt..

Šķir nākamo lapu, lai noskaidrotu, kas bija iepeldējis sievietes kājstarpē

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Eva</cite>

    Neizklausās īpaši ticami.

  • <cite class="fn">Dace</cite>

    Njā…galvenais par ko pastāstīt draugiem… Tas tā normāli ar tādām liteām dalīties un par to uzjautrināties?? uN KAS IR ĢENITĀLĀ UZKOPŠANA? Ar slotu un lupatu?! 😀
    Kat kāds murgs un pilnīga aplamība.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Veikt ”ģenitālo uzkopšanu”… Un draugus vienmēr sasmīdina stāsts par dēlēm dzimumorgānos… Nevaru saprast, vai stulbi ir šī (cerams, izdomātā) stāsta varoņi, vai tie, kuri nolēma šo stāstu pārpublicēt.

  • <cite class="fn">Jnb</cite>

    Kur var tik stulbus rakstus izdomaat?? Ja nav ko rakstiit tad neraksta vispaar.

  • <cite class="fn">Lee</cite>

    Debīlisms. “Autoram” derētu iemācīties tulkot tekstu, pat, ja tiek izmantots google tulks, derētu pārlasīt tekstu un izlabot acīmredzami nepareizās vietas.

  • <cite class="fn">sss sss</cite>

    ir tādas zivis – Dienvidamerikā

  • <cite class="fn">Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcinātu rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīti draugu lokā, nedēļas atvaļinājums kādā no kūrortiem? Tu arī to vari! Piepildi savus slēptākos sapņus.

Leave a Comment