Pērles: kurām zodiaka zīmēm tās ir piemērotas un kā tas ietekmē īpašnieku?

Kurām zodiaka zīmēm piestāv pērles?

Pērles ir īpaši noderīgas tiem, kam ir vājš Mēness izvietojums dzimšanas kartē. Tas palīdz stiprināt saikni ar debess ķermeni, ja tiek nēsāts uz zeltneša.

Pareizais pērļu nēsāšanas veids saskaņā ar astroloģiju

Pērļu svaram jābūt no 1200 līdz 1400 mg. Ieteicams valkāt to ierāmētu sudraba un zelta krāsā.

Apdares veids nav svarīgs. Tas var būt gredzens, kaklarota, auskari vai rokassprādze – galvenais, lai mineraloīds pieskaras ķermenim.
Pērles parasti nēsā uz labās rokas rādītājpirksta vai mazā pirkstiņa, ja vien astrologs nav ieteicis citādi.

Pirms rotaslietu uzlikšanas nomazgājiet pērli govs pienā vai pat atstājiet uz nakti. Šī procedūra labi noņem netīrumus, piešķir pērlēm spīdumu un padara tās gaišākas.

Labākais laiks pērļu nēsāšanai ir pirmdien no pulksten 5 līdz 7.

Izvairieties valkāt pērles ar dārgakmeņiem, piemēram, dimantu un smaragdu. Akmeņi nonāk pretrunā ar to un bloķē pozitīvās enerģijas plūsmu. Mineroīds zaudē savas īpašības.

Izvairieties iegādāties lētas vai mākslīgas pērles.

Lasi vēl: 5 Zodiaka zīmes, kurām Plutons sola neticamu veiksmi no 2024. gada 1. februāra

Ja pērles jums nav piemērotas, jūs to varat zināt, ja rodas noteiktas veselības problēmas, piemēram, migrēna vai trauksme. Pārbaudiet, vai simptomi izzūd, tiklīdz noņemat rotaslietas. Ja tā, pārtrauciet pērļu nēsāšanu un dāviniet tās Aunam, Vēzim vai Skorpionam ar patiesiem laimes un labklājības vēlējumiem – tām jānāk no sirds, tad mineraloīds jaunajam saimniekam patiešām nāks par labu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment