“Trīs divnieku” Spoguļdatums, ļoti spēcīgs datums 02.02.24: kas noteikti jāizdara pēdējā spoguļdatumā

Datumi ar trīs cipariem 2 ir dienas, kad visvieglāk noķert veiksmi. Šajā dienā jūs nevarat ilgi gulēt gultā – naudas būs maz.

No ezotēriskā viedokļa spoguļdatums paver iespēju. Šajās dienās jūs varat sasniegt savus sapņus. Ciparu spoguļa raksturs ir tāds, ka tos vienādi nolasa no kreisās puses uz labo un otrādi. Skaitlis 2 var dot gan pozitīvu, gan negatīvu. Šis ir “vidējā ceļa” cipars. Lai būtu tikai pozitīvas ziņas un labklājība, jums ir jāveic daži vienkārši rituāli.

Ziemas rituāli 22.02.24

1. Tēja ar trim augiem, kas šajā dienā jāizdzer divas reizes, palīdzēs sasniegt finansiālo labklājību.

2. 22 stundas 2 minūtēs jums ir nepieciešams meditēt un iedomāties, kā nauda piepilda jūsu maku ar straumi.

3. Uz dzeltenās sveces uztaisi uzrakstu – 02.02.24 un pavairo. Uzrakstiet iegūto skaitli arī uz sveces. Šī ir maksimālā summa, ko šis rituāls var dot. Nauda parādīsies gada laikā. Pārliecinieties, ka svece ir izdegusi. Ja tas neizdeg, ceremonija nedarbosies.

4. Rituāls ar meditāciju: paņemiet trīs papīra lapas, uzrakstiet uz katras ciparu 3, sakārtojiet lapas trīsstūra formā un apsēdieties starp tām centrā. Iztēlojieties, kā saņemat naudu.

Lasi vēl: 5 Zodiaka zīmes, kurām Plutons sola neticamu veiksmi no 2024. gada 1. februāra

Šajā dienā viss jādara pa pāriem: piemēram, ja ienāci pa vienām durvīm, tad jāiziet arī pa tām.

Burvestības, lai piesaistītu naudu un mīlestību

Izņemiet no sava maka visu. Uzrakstiet zīmīti ar datumu (02/02/24) un sakiet šos vārdus: “Nauda pēc saraksta – uz zīmītes datuma. Tas ir divi trīs — iekšā vajadzētu būt vairāk monētu. Atstājiet zīmīti savā makā.

Dienā ar trim divniekiem var veikt rituālus ne tikai naudas, bet arī veiksmes un mīlestības dēļ:

2. februārī pulksten 20:22 vai 02:20 saki burvestību: “Viens pret vienu ir pāris, divnieks. Es trīs reizes uzburu savu ceļu, kas man dos pāri.

Lasi arī: Vienkārši sarīvēju bietes. Rādu, kādu izcilu gardumu no tām varu pagatavot!

Visbiežāk “22:02” parādās pulkstenī iepriekš norādītajā laikā. Bet ikgadējie divnieki nav bieža parādība, tāpēc ir pienācis laiks noķert savu veiksmi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment