Pērles: kurām zodiaka zīmēm tās ir piemērotas un kā tas ietekmē īpašnieku?

Pērles ir viens no pieprasītākajiem juvelierizstrādājumu mineraloīdiem. To mīl Holivudas zvaigznes, monarhi un visi, kuriem klasiskās tradīcijas modē nav pēdējais vārds. No astroloģiskā viedokļa pērlēm ir unikāla enerģija un īpašības, kas var pozitīvi ietekmēt mūsu dzīvi, taču tās nav ieteicams valkāt ikvienam.

Unikālās pērļu īpašības

Pērles nomierina

Pērles parasti ieteicams lietot karstasinīgiem un nemierīgiem cilvēkiem, jo, valkājot mineraloīdu, cilvēks rada miera sajūtu. Tas palīdz tikt galā ar stresu, garastāvokļa svārstībām un baiļu sajūtu.

Tas novērš negatīvās domas

Pērles tiek uzskatītas par tīrības un pozitivitātes simbolu. Tas iedveš īpašniekam pašapziņas sajūtu un palīdz atbrīvoties no negatīvām domām. Pērļu virteni bieži var redzēt ap kaklu dažādiem runātājiem, oratoriem un treneriem, kuri uzrunā lielu auditoriju. Vai jūs domājat, ka tā ir tikai nejaušība?

Tas uzlabo intuīciju

Spēcīga intuīcija ir debesu dāvana, kas palīdz cilvēkam atrast pareizo izeju no vissarežģītākajām situācijām. Tas nav katram dots pēc dabas. Bet tiek uzskatīts, ka pērļu nēsāšana to var attīstīt, pat ja īpašniekam nebija “sestās sajūtas”.

Tas veicina ģimenes laimi

Pērles ir mīlestības, romantikas un harmonijas simbols.

Lasi vēl: Veiksme paņēmusi paspārnē četras izredzētās zīmes: tie visu gadu būs bagāti skaudībai

Daudzās kultūrās ir pieņemts pasniegt kāzu dāvanu gan līgavai, gan līgavainim, lai stiprinātu viņu saikni un vairotu jūtas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment