Pie manis banāni ilgi nestāv: no tiem gatavoju gardus virtuļus

Šodien vēlos padalīties ar recepti ātram un gardam desertam banāni mīklā. Rezultāts ir smalks gardums, kas patīk visiem, īpaši bērniem. Tas tiek pagatavots ļoti ātri, izrādās daudz un par budžetu, kas ir svarīgi mājsaimniecēm.

Sastāvdaļas:

Banāns – 4-5 gab.
Piens – 100 ml.
Milti – 5-6 ēdamk.
Ola – 1 gab.
Cukurs – 1 ēd.k.
Sāls – 1/4 tējk.
Soda – 1/2 tējk.
Augu eļļa – cepšanai

GATAVOŠANAS METODE

Pagatavosim mīklu

Bļodā ielauž olu, ielej pienu, pievieno cukuru, nedaudz sāli un samaisa līdz viendabīgai masai.

tagad pievienojiet 5-6 ēd.k. miltus un sajauc ar putojamo slotiņu, lai nepaliek kunkuļi.

Lasi vēl: Gatavoju maigu biezpiena un augļu kūku bez cepšanas.

Pievieno sodu un atdzesē  to ar etiķi, sajauc mīklu, sanāk diezgan bieza, bet plānāka nekā pankūkām.

Sagriež banānus 1-1,5 cm aplīšos.

Katliņā ielej augu eļļu un labi uzkarsē.

Gatavos banānus pa daļām iemērc mīklā no visām pusēm.

Un nekavējoties iemet verdošā eļļā.

Lasi vēl: Finanšu prognoze aprīlim, visām zvaigžņu zīmēm: Jaunavas uzvarēs loterijā, bet Vērsis sakrās parādus.

Tie pagatavojas uzreiz, ielieciet tos, nekavējoties apgrieziet tos un izņemiet tos uz papīra dvieļa, lai noņemtu liekos tauku.

Leave a Comment