Pirms satikšanās ar Hannu Šeins uzskatīja sevi par apgrūtinājumu. Taču mīlestība mainīja visu

Stāsts, ar kuru šodien dalīsimies, ir aizkustinošs līdz asarām. Hanna un Šeins Berkovi parādīja, kas ir patiesi īpaša mīlestība.

Kristāldzidra sajūta, pasargāta no stulbiem aizspriedumiem un stereotipiem. Es ceru, ka šis stāsts jūs iedvesmos!

Īpaša mīlestība

Pēc piedzimšanas Šeinam Berkovam tika noteikta šausmīga diagnoze. No 2 gadu vecuma zēns sāka pārvietoties tikai ratiņkrēslā.

Diemžēl mūsu sabiedrībā ir vispārpieņemts, ka šādi cilvēki ir lemti vientulībai. Tomēr stāsts par starojošo Šeinu pierāda pretējo.

Ar savu nākamo sievu puisis iepazinās internetā. Viņa pati viņam uzrakstīja, un viņi sāka aktīvi sazināties.

Drīz vien draudzīgā komunikācija pārauga par kaut ko vairāk, un jaunieši nolēma apprecēties. Šeins un Hanna oficiāli legalizēja savas attiecības 2020. gada septembrī.

Šķiet, kas varētu aizēnot viņu ģimenes laimi? Protams, jaunais pāris saskarās ar apkārtējo cilvēku naidu. Viņi aktīvi publicējas sociālajos tīklos, kur parāda, ka mīlestība var būt dažāda. Bet dažiem cilvēkiem ir grūti tam noticēt.

Lasi arī: Katram pieredzējušam dārzniekam jāzina, ka, barojot šos augus ar pelniem, tie pateiksies ar dāsnu ražu

Hanna tiek uzskatīta par Šeina auklīti vai aizbildni. Ne visi tic, ka parasta meitene var patiesi mīlēt puisi ar invaliditāti. Lai pierādītu pretējo stulbu stereotipu ierobežotajai sabiedrībai, mīlnieki savā YouTube kanālā uzņem video.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment