Pirms satikšanās ar Hannu Šeins uzskatīja sevi par apgrūtinājumu. Taču mīlestība mainīja visu

 

Tajos viņi parāda, ar ko ir piepildīta viņu ikdiena.

Pāra kontam seko vairāk nekā 950 tūkstoši cilvēku no visas pasaules. Un jo vairāk cilvēki uzzinās par Hannu un Šeinu Berkoviem, jo ātrāk izkliedēsies stulbais stereotips par kaut kādām pareizām vai nepareizām attiecībām. Šo jauniešu mīlestība ir īpaša – tā ir patiesa. Tomēr tam nevajadzētu izraisīt tik vētrainu rezonansi sabiedrībā.

Daudziem šis apbrīnojamais pāris ir kļuvis par piemēru, kam sekot. Ir patīkami skatīties uz pāri, jo ​​viņi ir sirsnīgi. Vienkārši Hanna un Šeins necenšas būt tādi, kādi viņi nav.

Stāsts par netipisku mīlestību

Pirms satikšanās ar Hannu Šeins uzskatīja sevi par nastu mīļajiem. Viņš saprata, ka viņa ierobežotās spējas var nomākt viņa radiniekus. Bet meitene uz visiem laikiem mainīja viņa viedokli par sevi.

Pāris lieliski saprot viens otru. Viņi jūtas ērti kopā, lai kur viņi atrastos. Protams, Hanna bieži palīdz vīram fiziski. Piemēram, viņa viņu var nēsāt uz rokām, ja nepieciešams. Tomēr pārim tā nav problēma.

Turklāt viņiem patīk pasmieties par sevi. Viņi visas savas neveiksmes uztver viegli un dabiski. Un Šeina slimība, ne viņam, ne viņa sievai, jau sen netiek uzskatīta par kaut ko īpašu. Tas ir tikai apstāklis, ar kuru viņi ir iemācījušies sadzīvot.

Internetā Hanna un Šeins Berkovi jau sen ir zvaigznes. Viņi bieži tiek intervēti, saņemot sarežģītus jautājumus. Tomēr laulātie uz katru no viņiem atbild ar smaidu. Kopīgās dzīves laikā viņiem izdevies sastapties ar tik daudziem nepiedienīgiem komentāriem un pat apvainojumiem, ka diez vai izdosies pārsteigt.

Jaunieši ir pozitīvi noskaņoti. Tu skaties uz viņiem – un dvēsele priecājas. Nav brīnums, ka tik liels abonentu skaits seko līdzi viņu dzīvei. Tas ir ļoti iedvesmojoši!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment