5 briesmīgi negadījumi, kurus izraisījusi spēle “Pokémon Go” nedēļas laikā

 

Vīrietis ietriecās kokā

auburn

Kāds vīrietis ietriecās kokā, kamēr spēlēja Pokémon Go sēžot pie stūres. Šoferis nebija guvis nopietnas traumas. Viņš policijai sacīja, ka aktīvi spēlēja, līdzko viņa uzmanība tika novērsta no stūres pārāk daudz, viņš novirzījās no ceļa un ietriecās kokā. Šis ir labs piemērs tam, cik viegli var iekļūt negadījumos, ja kāds ir pārlieku iedziļinājies spēlē un vairs nepievērš uzmanību tam, kam vajadzētu.

Cilvēku sadur laikā, kad viņš spēlēja Pokémon Go, un viņš vēl joprojām turpināja spēlēt

baker

Vīrietis saka, ka riskēja ar savu dzīvību spēlējot šo spēli. Viņš ir 21 gadu vecs, spēlēja to ap pusnakti, līdz saskrējās ar kādu cilvēku. Viņam šķita, ka sastaptais arī spēlē Pokémon Go. “Es viņu ieraudzīju un jautāju viņam, vai viņš spēlē Pokémon Go, viņš bija neizpratnē un nāca man virsū ar nazi.” Svešinieks viņu sadūra, bet upuris nedevās uzreiz uz slimnīcu. “Pēc tam, kad mani sadūra, es turpināju savu misiju,” stāsta spēlētājs. Upuris saka, ka astoņas šuves uz viņa pleca neapturēs viņu no spēlēšanas turpmāk. “Pokémon Go man ir ļoti svarīga spēle,” viņš saka, “man ir jānoķer visi pokemoni.”

Kādai pusaudzei uztriecās mašīna

desiree

Viņa nenotvēra Pikaču, bet gan ceļu uz slimnīcu. Piecpadsmit gadus vecā meitene sacīja, ka šķērsoja četru joslu ceļu, pilnu ar mašīnām sastrēguma laikā, kad pēkšņi mašīna no sāniem viņai uztriecās. Viņas māte teica, ka tieši dēļ spēles meitenei nācās šķērsot šoseju, toties viņa negāja spēlējot, bet gan devās mājup, lai pastāstītu par savu notverto pokemonu. Viņa guva vidējus sasitumus, un tajā pašā nedēļa tika ārā no slimnīcas.

Vīrieši aplaupīti, kā arī nozagtas viņu mašīnas

david-wallace

Viņi sēdēja parkā un spēlēja Pokémon Go, līdzko kāds pienāca pie viņiem ar ieroci rokās un teica, ka, ja viņi nevēlas tikt traumēti, tad lai atdod savus telefonus. Viņš paņēma telefonus un naudu, un pēc tam paņēma upuru mašīnu.

Šoferis ar pasažieri tika novērsti no ceļa, viņi ietriecās policijas mašīnā un uzreiz pēc tam aizved policistus uz slimnīcu

monster-768x407

Gan braucējs, gan pasažieris spēlēja Pokémon Go, abi bija vienlīdz novērsuši savu uzmanību no ceļa. Nejauka saskriešanās ar policiju – viņi attapās ietriekušies policijas mašīnā. Abus mašīnā atrodošos policistus viņi veda uz slimnīcu, kur tie tika aprūpēti pēc maziem ievainojumiem. Ietriekšanās laikā policisti jau bija gatavojušies apstādināt spēlmaņu mašīnu dēļ pagrieziena neparādīšanas. Kad šoferis pēc negadījuma runāja ar viņiem, viņš atzina, ka spēlēja Pokémon Go, un, ka viņi neieraudzīja policistu mašīnu sekojot viņiem uz autostāvvietu.

avots: all-that-is-interesting.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment