Prasīgs 60 gadus vecs līgavainis: ko viņam pagatavot vakariņās, lai viņš nepārdomā precēties?

“Meitenes, es nezinu, ko lai pagatavoju!” – tāds paziņojums no Larisas parādījās grupā, kurā viņa sazinās ar draudzenēm.

“Meitenēm” bija pie piecdesmit, bet viņas draudzējas jau kopš studiju laika. Larisa jau sen bija šķīrusies, bet nesen satika vīrieti, un privātā dzīve sāka sakārtoties. Kavalieris bija inteliģents, bet jautrs. Savos 60 gados labi izskatījās, bet vecumu nodeva tikai sirmums matos.

Izredzēto sauca Vladimirs Ivanovičs un Larisu viņš aplidoja skaisti – trīs reizes aizveda dāmu uz restorānu, un viņa bija sajūsma, ka pirmo reizi savā dzīvē pagaršojusi austeres. Vēl kādā citā randiņā pāris devās uz baletu, bet citā uz teātri.

Nepagāja ne divi mēneši kopš iepazīšanās brīža, bet Larisa jau iemīlējās kā jauna meitenes. Vīrietis no visām pusēm šķita labs – mīl baletu, nežēlo naudu labām iestādēm.

Lasi arī: Tomāti zem kažoka: vienkārši un ātri, bet garšo vienkārši burvīgi!

Draudzenes nedaudz ķircināja par tik vēlu romānu Larisas dzīvē, bet kopumā vairāk par viņu priecājās. Dzīve kopā ar pirmo vīru viņai nebija viegla, šķiršanos pārdzīvoja smagi, viņa bija pelnījusi savu sievietes laimi…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment