Prasīgs 60 gadus vecs līgavainis: ko viņam pagatavot vakariņās, lai viņš nepārdomā precēties?

Pagāja tikai divi mēneši un lūk, Larisa pamanīja pirmos trauksmes signālus. Vladimirs Ivanovičs uzskatīja, ka konfekšu un puķu periodu var noīsināt, un tā vietā, lai kopā ietu uz restorānu, palūdza, ka grib uz vakariņam pie Larisas mājās.

Viņš norādīja, ka sen nav ēdis garšīgu mājas ēdienu.

Larisa savā dzīvē gatavojusi ne mazums, tāpēc prot pagatavot gandrīz visu. Savā laikā nācās gan kotletes no burkāniem cept, gan zupu ne no kā vārīt.

Vēl vairāk, 90. gados medmāsa Larisa pārmācījās par pavāru. Protams, nav viņa šefpavārs un restorānos nav strādājusi, bet gatavot prot, un, kas galvenais, mīl to darīt.

Tad nu viņas lūgums pēc draudzeņu padoma atnāca negaidot.

Situācija gandrīz uzreiz kļuva skaidra, kad Larisa sāka rakstīt sarakstu ar aizliegumiem un rekomendācijām, kuras bija saņemtas no Vladimira Ivanoviča.

Sarakstā bija rieksti, no kuriem ir alerģija un tomāti, no kuriem veidojas grēmas. Aizliegti bija arī piena produkti un bija brīdinājums par sāls kaitīgumu, izņemot varbūt vāju rozā Himalaju sāls šķīdumu.

 

Iespēja atrasties uz galda tika liegta jebkādiem sieriem un daudziem dārzeņiem – kartupeļiem, paprikai, gurķiem, kāpostiem, bet selerijai tika apsūdzēti meteorisma lēkmju rašanās. Ne mazāk rūpīgi norādījumi attiecās uz gaļu.

Vispār gaļa ir laba, bet ne cūkgaļa un liellopu gaļa, tā ir cieta, vistu arī nevajag ņemt, kaut kā garlaicīgi. Neliec zivis uz galda, Vladimirs Ivanovičs tās neēd kopš bērnības.

“Es varu pagatavot tvaicētas trušu gaļas kotletes un brokoļu biezeni,” Larisa kautrīgi ieteica.

“Nu, kas tā par bērnudārza ēdienkarte?” Vladimirs Ivanovičs iebilda. “Mēs ieturēsim svētku vakariņas, pamēģini pagatavot kaut ko pārsteidzošu.”

Larisa tā arī neizdomāja, ar ko pārsteigt un tāpēc nolēma iesaistīt draudzenes.

Valentīna bija pirmā, kas izkļuva no apjukuma, ko izraisīja aizliegto pārtikas produktu saraksts. Viņa atbildēja savā ierastajā dzīvespriecīgā manierē: “Vai viņam ir nepieciešams, lai viņš varētu košļāt, sagremot un tajā pašā laikā neaizrīties?

Lasi arī: Tomāti zem kažoka: vienkārši un ātri, bet garšo vienkārši burvīgi!

 

Un vēl, lai būtu radoši un svētku noskaņās? Varbūt tu viņam teātra numuru sagatavosi? Un nevajag smērēt katlus, lai viņš atnes savu ēdienu, jo izskatās, ka viņš pārtiek tikai no glikozes pilinātāja.”

Rajas atbilde izrādījās īsāka, bet arī asāka: “Laris, tādus cilvēkus neārstē. Ar viņu nav ko ņemties, vairs nav tas vecums. Tu viņu pasūti un dzīvo mierā.”

Larisa sadusmojās uz draudzenēm, jo ​​viņai vajag padomu gatavošanā, bet viņas nosoda līgavaini.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment