Psihoanalīzes tests – uzzini par savu personību visu!

1.kvadrāts – mērķtiecība

Ja punkts zīmējumā ir kļuvis par kāda skaitļa centru, tas nozīmē, ka esat cilvēks, kas vērsts uz vienu mērķi. Savukārt, ja punkts ir kļuvis par aci, tad tev ir skaidrs priekšstats par to, ko vēlies no dzīves. Ja esi izveidojis daudzpunkti vai kādu abstraktu simbolu, tad tas nozīmē, ka tev ir tendence uzņemties sasniegt vairākus mērķus vienlaicīgi.

2.kvadrāts – apkārtējo ietekme

Ja nolem nepapildināt zīmējumu, tad tas nozīmē, ka tu esi atkarīgs no citu cilvēku viedokļiem. Holistisks zīmējums (piemēram, kuģis uz viļņiem vai lidojošs putns virs ūdens) norāda, ka, pieņemot lēmumus, tu galvenokārt paļaujies uz sevi. Ja zīmējums ir abstrakts, tad tu esi izteikti pašpietiekams.

3.kvadrāts – ģimene

Ja lielākā daļa zīmējuma elementu ir koncentrēti mazajā kvadrātā, tad tu esi ģimeniski orientēts, savukārt, ja tavā zīmējumā šis kvadrātiņš ir tikai kā papildu elements, tad tev ģimene kāvērtība ir otrajā plānā.

4.kvadrāts – komunikācija

Ja abas līnijas ir savienotas, tad tu vēlies veidot jaunus kontaktus un draudzību – saziņā ar tevi ir viegli. Ja abas līnijas esi izveidojis kā vienu veselumu (piemēram, ceļu vai upi), tad tava profesija visdrīzāk ir saistīta ar komunikāciju. Savukārt, ja esi atstājis attēlu nepapildinātu, tad tas norāda, ka tev ne īpaši patīk komunicēt ar apkārtējiem.

5.kvadrāts – domāšana

Skaidri saprotams objekts norāda, ka tu domā tieši un konkrēti. Dažādi raksti nozīmē, ka tu domā abstrakti.

6.kvadrāts – mīlestība

No divām līnijām sanāca augsts un smails veidojums? Tavā prātā mīt “aizliegtās” domas. Tu ierobežo sevi vai neizproti savas vēlmes. Ja tavs zīmējums līdzinās kokam, tad tev ir nepieciešams siltums un romantika.

Lasi vēl: Zigmunda Freida 3 minūšu zemapziņas tests – uzzini par sevi visu!

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment