Puisis meitenei uzdāvināja pudeli ar baltu šķidrumu. Viņa ar to izdarīja kaut ko negaidītu!

Īstenībā meitene nodomāja, ka puisis viņai uzdāvinājis mitrinošo krēmu sejai. Un, jā, viņa izlietoja vairāk nekā pusi pudeles, katru dienu smērējot sava pielūdzēja sēklu sev uz sejas.

Tikai pēc tam naivajai meitenei ienāca prātā pajautāt dzīvokļa biedrenei, kāpēc  viņas “krēms” tik jocīgi ož. Biedrenei acīmredzot bija vairāk dzīves pieredzes nekā Zenai, jo viņa visai ātri saprata, ka pudelē ir nevis sejas mitrinātājs, bet vīrieša sperma.

Lasi vēl: Neticēsi, ko viņas istabas biedrs darīja ar viņas zobu birsti – PRETĪGI!

Uzzinājusi šokējošo patiesību, Zena tūlīt zvanīja policijai. Gū tika arestēts un viņam lika izmaksāt kompensāciju 240 eiro apmērā. Tomēr šis atgadījums nav licis puisim zaudēt drosmi, un viņš plāno turpināt meiteni aplidot. Par šo notikumu jauneklis pats izsakās: “Es viņu tik ļoti mīlu, bet viņa to nezināja, un es nezināju, kā viņai pateikt, tāpēc es to izdarīju, domājot, ka tas ir spēcīgākais veids, kā parādīt mīlestību. Tagad es zinu, ka man nebija taisnība, bet es atradīšu citu veidu.”

Vēlēsim puisim veiksmi, taču, cerams, viņam neizdosies izgudrot kaut ko vēl trakāku par šo ideju.

Avots: sickchirpse.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Juris no Mālupes pagasta. Saite ir šeit: http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Kas tur traks? Man likās, ka stāsta risinājums būs, ka meitene iesmērēja pudeles saturu savā vagīnā. Bet pēc tam atklājās, ka pielūdzējs sajaucis pudelītes un savas vietā nosūtījis sava partnera, kas nejauši gadījās, ka ir arī meitenes tēvs piepildīto pudelīti.
    Esat skatījušies šo filmu? Tur bija līdzīgs scenārijs 😉

Leave a Comment