Puisis no Latvijas dalās savā pieredzē – kā uzrunāt sievietes uz ielas


Šobrīd studēju ārzemēs un ar tikai dažu tuvu draugu esamību, liekas par maz iespēju satikt jaukas, skaistas sievietes.

Tad lūk ķēros klāt pie sevis pilnveidošanas un baiļu pārvarēšanai uzrunājot sievietes uz ielas. Devos ar draugu ielās ar uzdevumu uzrunāt sievietes un noslēgt sarunu ar to, ka iegūstu viņas numuru vai kā atrast facebook. Jā, mūsdienās facebook tiek biežāk izmantots, kā sms vai zvani, lai komunicētu.

Ir nereakstīts likums, saistībā uz to, cik ātri jāpieņem lēmums, par to vai uzrunāt vai neuzrunāt sievieti esošajā situācijā. Tas saucās 3 sekunžu likums. Ja tiek pavadīts ilgāks laiks par to domājot, galvā sāk rasties domas, ka to nevajag darīt vai arī kāpēc nedarīt un tad parādās bailes, par iespējamo atraidījumu. Beigās tu pavadi dienu domājot, kā butu, ja butu. Un šādas domas vienkārši noēd enerģiju un padara nākamo reizi, kad vēlies uzrunāt meiteni, vēl grūtāku.

Tad nu lūk mana pirmā pieredze. Eju ar draugu, kurš man nedaudz uzmundrina ar frāzēm “Neuztraucies, ja arī būs neveikli utt, tu nenomirsi, tev nav nekas nevienam jāpierāda.” Pēc šīs frāzes ieraudzīju pirmo meiteni, kas izskatījās kaut ko gaida, jeb meklē. Pagāju garām viņai un 3 sekundēs pieņemu lēmumu es eju un vienkārši devos ar viņu runāt. Takā lēmumu pieņēmu 3 sekundēs un jau devos viņas virzienā, galvā nebija laiks domāt, kas varētu noiet greizi, bet tā vietā, es jau domāju ko teikt.

– Sveika, izskatījās, ka esi apmaldījusies un kaut ko meklē..?
– Nē, es gaidu draudzeni.

Kamēr viņa to teica, es jau galvā biju izplānojis, ko teikšu nākamo.

– Ā, tad viss ok. No kurienes tu esi? …

Tā pamazām iesākām sarunu, kas pārsvarā bija tādi random jautājumi, ko parasti jebkuram uzdod, kad kādu iepazīst. Mirklī, kad sāku just, ka kaut kas jāmaina, jo savādāk tas liktos pārāk dīvaini, ka es kā svešs cilvēks uzdodu tik daudz jautājumus, pie tam izklausītos pārāk “needy”, kas latviski varētu būt “pārāk ieinteresēts viņā”. Lai noņemtu spriedzi sarunā, pateicu frāzi:
– Atvaino, bet man jādodas atpakaļ pie mana drauga. Bija interesanti ar tevi parunāties. Kā mēs varētu šo turpināt kādu citu dienu. Mēs varētu paķert kafiju un parunāties?

– Es Tev varu iedot savu FB datus, uzraksti vēlāk.

Un babam uzdevums izpildīts godam. Pirmām kārtām pārvarēju bailes uzsākt sarunu un otrām kārtām ieguvu meitenes datus, lai vēlāk uzaicinātu uz randiņu! Noslēgumam pajautāju vai varu apskaut, lai viņai palieku atmiņā, kā arī nākamajā reizē vairs nebūtu neparasti, ja es gribētu viņu apskaut.

Apgriezos un devos pie drauga. Protams smaids līdz ausīm, bet vajadzēja savaldīt prieku Iekšēji es bļaustījos un uzgavilēju par lielisko sniegumu.

Nākamajā rakstā vēlos pastāstīt, kā saņēmos uzrunāt meiteni, kas sēdēja uz soliņa un daudzu acīs būtu tuvu 10 ballēm pēc skaistuma skalas. Blonda ar lielisku augumu un kādus 20 cm garāka par mani. Satraukums, spriedze un uzvara. Par to, kā ieguvu nākamās meitenes datus nākamajā rakstā. 

Autors: Mr. R

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment