Puisis vēlējās līdzināties Maģiskajam Maikam, bet tas beidzās ļoti slikti

Džeiks Berets ir 22 gadus vecs jaunietis, kuram ļoti patīk aktiera Čeninga Tatuma smaids un kopējais tēls. Viņš vēlējās iegūt tik pat žilbinoši baltu smaidu, lai varētu veiksmīgāk piesaistīt meiteņu uzmanību.

Viņš internetā iegādājās zobu balināšanas strēmeles ar 70 Eiro, kuras uz zobiem jānotur 1 stundu. Viņš droši lika tās lietā. Tomēr, pēc procedūras izrādījās, ka zem viņa mēles ir paspējis sakrāties liels daudzums peroksīda.

Pēc aptuveni 48 stundām viņš pamanīja, ka zem zoda sāk veidoties kaut kāds izaugums. Džeiks tam nepievērsa uzmanību, jo domāja, ka tas viss pāries. Bet pēc agonijā pavadītām 6 dienām, puisis beidzot devās uz slimnīcu. Kur ārsti bija ļoti satraukti par viņa stāvokli, jo peroksīda pūslītis bija izveidojies aptuveni vīnogas lielumā.

teeth whitening2

Ja tas būtu pārsprādzis no iekšienes vai ticis kādā rētā, tad Džeiks būtu saņēmis nāvējošu indes devu. Izrādījās, ka zobu balināšanas strēmelēs aptuveni 15% ir peroksīds, kas atbilst ASV atzītām normām.

Džeiks guva mācību un teica, ka skaistuma procedūras mājās pats sev vairs neveiks. Pēc pārdzīvotā, viņš uz zobu balināšanas procedūru, kuru veica speciālists. Džeiks atzīst vienu: “Nu man ir perfekts Holivudas smaids, tagad tikai būs jāpiestrādā pie presītes jeb sešpakas!”

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment