Puisītim ir briesmīgs audzējs, kurš viņu var nosmacēt

11 gadīgajam puisim ir kondīcija saukta par lymphangioma, kas ir audzējs liels, raupjš un ar lieliem, uztūkušiem cistu veidojumiem. Jose nedrīkstēja braukt ar divriteni, peldēties un skriet. Tas būtu bijis ļoti apgrūtinoši un dzīvībai bīstami, ja viņš pakristu un sāktu asiņot. Kā arī lielākā daļa cilvēku blenza uz viņu, kad viņš devās pastaigā pa ielu.

Bet viņa dzīve laimīgā kārtā mainījās pateicoties varas iestādēm un misionāriem, kuri palīdzēja atmaksāt un noorganizēt augoņa izņemšanas operāciju. Sākotnēji, Jose tika ārstēts ar netipisku metodi- Viagru. Ārsti ticēja, ka tā lietošana samazinās audzēju, lai viņš bez problēmām varētu elpot un drošāk varētu veikt operāciju.

audzējs3

Viņš tika ārstēts ar šo metodi pusotru gadu, bet tad ārsti tomēr konstatēja, ka tas nepalīdz. Tā vietā, lai Jose atveseļotos, viņš iedzīvojās nelāgā infekcijā, kas arī varēja apdraudēt viņa dzīvību.

Pēc laika ārsti nolēma, ka ir laiks veikt operāciju, kuru ārsti veica nelabprāt, daudzo asinsvadu un sistu saaugumiem, kuri varēja kļūt inficēti un apdraudēt dzīvību arī pēc operācijas periodā. Operācijā tika piesaistīti 12 ārsti, kuri operēja puisi 16 stundas no vietas.

audzējs4

Operācija piedzīvoja sarežģījumus, intensīvās asiņošanas dēļ, kad 30 cm lielais audzējs tika izņemts 10 cm lielos gabalos. Pēc operācijas periods bija pārsteidzoši veiksmīgs un straujš, kad audzēja atlikumi sarāvās un Jose nu jūtas kā normāls cilvēks, kurš beidzot var spēlēties ar saviem draugiem un brāļiem un māsām.

audzējs5

Avots:  mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment