Pupiņu salāti ar desu, kukurūzu un tomātiem – garša kuru nekad neaizmirsīsi

Pupiņas ir mazas, apaļas un izturīgas augu sēklas, kas ir plaši izplatītas un izmantotas dažādās kultūrās visā pasaulē.

Pupiņas ir daļa no pākšaugu ģimenes un piedāvā daudzus veselīgus labumus.

Pupiņas ir bagātas ar šķiedrvielām, kas palīdz uzlabot gremošanu un uzturēt regulāru zarnu darbību.

Tās arī satur daudz olbaltumvielu, dzelzi, vitamīnus un minerālvielas, kas nepieciešamas veselīgai uzturēšanai.

Pupiņu patēriņš var palīdzēt samazināt sirds slimību un diabēta risku, kā arī uzturēt normālu asinsspiedienu.

Pupiņas ir daudzveidīgas un pieejamas dažādās formās, piemēram, zaļas pupiņas, lielas baltas pupiņas, melnas pupiņas un daudzas citas.

Tās var izmantot dažādos ēdienos, piemēram, zupās, salātos, suflēs, mērcēs un pat kā galveno ēdienu.

Pupiņas ir arī populāra sastāvdaļa dažādu kultūru virtuvēs, piemēram, tādu kā indiešu, meksikāņu un austrumu ēdienos.

Lai sagatavotu pupiņas, tās parasti jāatšķaida un jāvāra, lai padarītu tās mīkstas un viegli sagremojamas.

Tās var arī iegādāties konservētā veidā, kas ir ērts risinājums, ja laika trūkst.

Kopumā pupiņas ir veselīga un barojoša pārtikas izvēle, kas piedāvā daudzus garšīgus ēdienus un sniedz vērtīgas uzturvielas mūsu ķermenim.

Tās ir arī videi draudzīga izvēle, jo pākšaugu audzēšana prasa mazāk resursu nekā gaļas ražošana.

Tātad, neaizmirstiet iekļaut pupiņas savā ikdienas ēdienkartē un izbaudiet tos daudzveidīgo garšu un labumu dēļ, ko tie piedāvā!

Lasi arī: “Vīrietis nedēļām ilgi mēdza pazust no mājām, atstājot novārtā ģimeni. Sievai tas bija līdz kaklam. Lūk, ko viņa izdarīja!

Sastāvdaļas:

Puse no sīpola;
200 g desas;
2 tomāti;
200 g sarkanās pupiņas;
1 ķiploku daiviņa;
200 g kukurūzas;
2 ēdamkarotes majonēzes;
Sāls un pipari pēc garšas.

Pagatavošana:

1.Sagriezieš desu vidēji lielos salmiņos, tomātus lielos kubiņos, un sīpolus plānos puslokos.

2.Pievieno pupiņas, sakapātu ķiploku, kukurūzu, garšvielas un majonēzi.

3.Visu labi samaisa un pasniedz.

 

Leave a Comment