Vīrietis nedēļām ilgi mēdza pazust no mājām, atstājot novārtā ģimeni. Sievai tas bija līdz kaklam. Lūk, ko viņa izdarīja!

Karīna devās pastaigā ar savu četrus mēnešus veco meitiņu. Ārā bija pavasaris pilnā plaukumā. Sieviete bija ieplānojusi pastaigāties ar mazulīti parkā.

 

Viņa apģērba savu princesīti un devās lejā no piektā stāva, jo viņu mājā nebija lifta. Viņa atstāja ratiņus lejā, bet pēc tam visu laiku baidījās, ka tos varētu nozagt.

 

Karīna nespēja izlemt, kā labāk organizēt pastaigas ar meitiņu. Varbūt prātīgāk iegādāties tā dēvēto ķengursomu vai slingus?

 

Ratiņi atradās tur, kur viņa to bija atstājusi iepriekšējā dienā. Karīna atviegloti nopūtās, ielika tajos zīdainīti un devās uz parku.

 

Kamēr jaunā māmiņa staigāja pa parka alejām, meitiņa gulēja, bet viņa atkal iegrima savās domās un acīs sariesās asaras.

Pēkšņi viņa saprata, ka rati ir saskārušies ar šķērsli. Karīna noslaucīja asaras un ieraudzīja, ka ir iebraukusi rotaļu laukumā, kur sadūrusies ar citiem ratiem.

– Ak, piedod man, lūdzu, es nepadomāju un atstāju ratus uz celiņa, teica kāda sieviete, pieskrienot pie Karīnas.

Sieviete smaidīja, bet, ieraugot Karīnas sejas izteiksmi, uzdeva viņai jautājumu:

– Tev viss kārtībā?

Karīna gribēja atbildēt “jā” un doties prom, taču negaidīti izplūda asarās.

– Nu, kas noticis, apsēdīsimies un parunāsim? sieviete apsēdināja Karīnu uz soliņa, apskāva viņu un sāka glāstīt viņas trīcošos plecus.

– Es esmu Anna, kā tevi sauc?

– Es esmu tik nogurusi no visa! Mans vīrs visu laiku meklē iemeslus, lai man piekasītos un izraisītu skandālu. Un tad viņš liek man lūgt piedošanu par to, ka sastrīdējāmies, un pārmet, ka esmu mājās sarīkojusi strīdu.

Un es lūdzu! Kur man likties! Dzīvojam nedēļu normāli, bet tad atkal viss atkārtojas.

Lasi arī: ““Tu dekrētā 2 gadus atpūties, tagad mana kārta”: paziņoja vīrs

Reiz viņš mani pameta vienu ar bērnu uz divām nedēļām, bet tagad jau trešo dienu nav mājās. Vai tad tas ir normāli? caur asarām teica Karīna.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment