Pusaudzis, kurš izskatās pēc veca cilvēka, jo noveco 8 reizes ātrāk nekā citi!

Šim 14 gadus jaunajam puisim ir pensionāra izskats, jo viņš noveco astoņas reizes ātrāk nekā citi cilvēki. Nihalam ir krunkaina seja un citas pazīmes, kuras izskatā ir raksturīgas tikai veciem cilvēkiem.

Pie tam Nihils sver tikai 12,5 kilogramus – par šādu izskatu viņam pat ir nācies pamest skolu, jo klasesbiedri Nihilu izsmēja.

PAY-Nihal-Bitla (1)

Lai arī cik dīvaini tas nešķistu, Nihila slimība neietekmē viņa smadzenes, tādēļ viņa prāts paliks tādā stadijā, kādā tām jābūt viņa vecumā.

Šobrīd viņam cenšas piemeklēt zāles pret vēzi, kuras palīdzētu viņam apstādināt straujo novecošanas procesu. Pats zēns ir izveidojis vēl izdarāmo lietu sarakstu, kā, piemēram, satikt Hondas ASIMO robotu un aizbraukt uz Disnejlendu Kalifornijā.

Nihila tēvs Srinivas saka: “Nav svarīgi, cik daudz laika viņam ir atlicis, es vienkārši vēlos piepildīt visas sava dēla vēlmes.”

PAY-Nihal-Bitla

Lai arī ārsti šobrīd cenšas palīdzēt zēnam, nav zināms, vai zāles palīdzēs viņam nodzīvot ilgāku mūžu, tomēr tās jau ir palīdzējušas uzlabot lokanību, kā arī iegūt lielāku ķermeņa masu. 

Avots: www.mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment