Riebīgi! Neticēsi, par ko apcietināta šī narkotikas salietojusies vecmāmiņa

Nesen ASV arestēta kāda 42 gadus veca sieviete, vārdā Eiprila Purviss. Viņa, būdama salietojusies Xananx, morfiju un vodku, pieķerta nodarbojamies ar seksu atpūtas centra publiskajā tualetē, kur viņas nepiedienīgāas darbības redzējuši arī vairāki bērni, to skaitā sievietes 2 gadus vecais mazdēls. Mazdēls kopā ar vecmāmiņu atradās tualetē, kamēr vārdā nesaukts vīrietis kopā ar sievieti nodevās netiklām darbībām.

Policija ziņojusi, ka kāds cits bērns viņiem paziņojusis par sievietes darbībām. Viņš atzinies, ka redzējis Eiprilu un svešo vīrieti nodarbojamies ar seksu tualetē, kā arī dzirdējis viņus vaidam.

Kad vīrietis izgājis no tualetes, viņš iedevis bērnam mazliet naudas, lai tas “ietu prom”. Bet bērns atgriezies, un tad ieraudzījis, ka sieviete guļ uz grīdas bezsamaņā, vienā rokā turēdama savu mazdēlu, otrā – nazi.

Domādams, ka sieviete mirusi, pārbiedētais bērns izsaucis policiju. Abi ar mazo tikuši nogādāti slimnīcā. Viņu veselības stāvoklis ir stabils, taču stāsta tālākās detaļas nav zināmas.

Avots: mandatory.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment